Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de Bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Bibliotheekmedewerker voor 24 uur

Heb je wel eens stil gestaan bij alle mogelijkheden die Bibliotheek Velsen jou kan bieden voor je persoonlijke ontwikkeling? Werken bij Bibliotheek Velsen is werken op een plek waar mensen groeien, leren, oefenen, lezen, ontmoeten en plezier hebben. Met ons hechte team werk je mee aan alle mooie maatschappelijke doelstellingen van de Bibliotheek, terwijl je ondertussen ook de kans krijgt om te leren.

Lees meer over deze vacature!

De Volksuniversiteit zoekt docenten!

De Volksuniversiteit Velsen streeft naar laagdrempelige ontwikkeling van de individu en biedt een breed aanbod van cursussen voor volwassenen aan. De Volksuniversiteit biedt cursussen aan in de Bibliotheek Velsen (locatie IJmuiden) en in KunstForm Velsen. In het komende cursusjaar gaan wij ook cursussen aanbieden in Velserbroek en in de Bibliotheek in Beverwijk en Heemskerk. Vanwege de uitbreiding van het aanbod zijn we op zoek naar verschillende docenten.

Lees meer

Vacatures en stages

Werken bij de Bibliotheek of stage lopen? 
Je kunt ons mailen!

Mail hier

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij de Bibliotheek?
Bekijk hier alle vacatures voor vrijwilligers.

Bekijk onze vacatures