Vacatures

Als je op zoek bent naar een uitdagende en afwisselende baan, dan is werken in de bibliotheek beslist iets voor jou! Je werkt voor een boeiende en sterk veranderende organisatie waar samenwerking, innovatie en resultaatgerichtheid centraal staan. Kijk hieronder naar de mogelijkheden.

Twee Bibliotheekmedewerkers 24 uur per week

Je staat klaar voor de bibliotheekbezoekers en je weet hoe je kunt inspireren met het aanbod van de bibliotheek, of het nu gaat om onze collectie (fysiek én digitaal), de activiteiten van de Bibliotheek of dat van onze partners. Ben je daarnaast ook digitaal vaardig, zit servicegerichtheid en proactief zijn in jouw genen? Dan is één van deze vacatures iets voor jou.

Meer informatie

De Volksuniversiteit zoekt docenten!

De Volksuniversiteit Velsen streeft naar laagdrempelige ontwikkeling van de individu en biedt een breed aanbod van cursussen voor volwassenen aan. De Volksuniversiteit biedt cursussen aan in de Bibliotheek Velsen (locatie IJmuiden) en in KunstForm Velsen. In het komende cursusjaar gaan wij ook cursussen aanbieden in Velserbroek en in de Bibliotheek in Beverwijk en Heemskerk. Vanwege de uitbreiding van het aanbod zijn we op zoek naar verschillende docenten.

Lees meer

Vacatures en stages

Werken bij de Bibliotheek of stage lopen? 
Je kunt ons mailen!

Mail hier

Vacatures voor vrijwilligers

Vrijwilliger worden bij de bibliotheek?
Bekijk hier alle vacatures voor vrijwilligers.

Bekijk onze vacatures