Resultaat 1 - 10 (van 44)

• Bordspellen én Sinterklaasrijmen in de Bieb! Bekijk details

21 november 2022

Bordspellen zitten de laatste jaren enorm in de lift. Wij vinden bordspellen vooral een leuke manier om elkaar te ontmoeten. Daarom starten we een bordspellenavond. Verder: Hulp bij rijmen en dichten voor alle hulpsinten die zelf een beetje hulp kunnen gebruiken.

• Sint in het land Bekijk details

12 november 2022

Sinterklaas is weer in het land! Een leuke en spannende tijd breekt aan voor de kinderen. Sinterklaas wordt nog leuker met leuke tips voor boeken, films, muziek en activiteiten!

• Lezing Anneke van Dok in de Bibliotheek Bekijk details

8 november 2022

In haar nieuwste roman, Het Wajangspel, schetst oud- staatssecretaris en voormalig burgemeester van Velsen Anneke van Dok een spannend spel in een fictief politiek Nederland.

• Vacature lid Raad van Toezicht Bekijk details

2 november 2022

Vanwege het rooster van aftreden en het instromen van onze trainee zijn wij op zoek naar één toezichthouder met het profiel onderwijs, cultuureducatie en culturele sector in deze volgorde van belangrijkheid.

• Nederland Leest van start! Bekijk details

31 oktober 2022

Het is november en dat betekent dat alle Bibliotheken van Nederland meedoen aan de jaarlijks terugkerende campagne Nederland Leest waarin heel Nederland hetzelfde boek leest. Dit jaar is dat Mevrouw mijn moeder, van Yvonne Keuls. Je krijgt dit boek gratis bij deelname aan één van de activiteiten of je kunt het boek ophalen bij de Bibliotheek. De campagne duurt heel de maand november. Ook de Bibliotheek Velsen doet dit jaar weer mee en heeft verschillende activiteiten georganiseerd. Zo zijn er onder...

• Stopzetten NS Publieksprijs 2022 Bekijk details

26 oktober 2022

De Stichting CPNB heeft tot haar spijt moeten besluiten dit jaar geen NS Publieksprijs uit te reiken.

• Heden CD's te koop in de Bibliotheek Bekijk details

26 oktober 2022

Naast boeken kun je ook afgeschreven CD's kopen in de Bibliotheek. De CD's kosten 50 cent per stuk. Graag pinnen vanaf 1 euro. Dus kom langs en snuffel in onze collectie afgeschreven CD's en boeken.

• In November geeft de Bibliotheek het boek Mevrouw, mijn moeder cadeau Bekijk details

23 oktober 2022

Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van de campagne Nederland Leest geeft de Bibliotheek aan haar leden in november Mevrouw, mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau.

• Kom ook griezelen in de Bibliotheek bij het Halloweenfeest Bekijk details

23 oktober 2022

Spannende verhalen en griezelige geintjes in Bibliotheek IJmuiden. Kom je ook naar ons Halloweenfeest? Het is leuk als je verkleed komt. De toegang is gratis. Zaterdag 29 oktober vanaf 10.30 uur in de Bibliotheek in IJmuiden.

• Informatiebijeenkomst Patientenportaal Bekijk details

13 oktober 2022

Maakt je huisarts ook al gebruik van een patiënten portaal en weet je niet zo goed hoe dat werkt? Dan is dit echt iets voor jou! Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om hun eigen gezondheid te monitoren en zorg te regelen. Huisartsen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiënten portalen. Tijdens de informatiebijeenkomsten van DigiVitaler wordt uitleg gegeven over de twee patiënten portalen die door huisartsen in de regio het meest gebruikt worden. Gratis deelname.

Paginanavigatie