Resultaat 1 - 10 (van 22)

• Leescafé twee weken gesloten

16 juli 2018

Wegens vakantie is ons Leescafé de komende twee weken gesloten. Vanaf dinsdag 31 juli ben je weer van harte welkom!

Bekijk details van Leescafé twee weken gesloten

• Facebook actie, doe mee!

16 juli 2018

WIL JE OOK ZO'N SUPERLEUK ZOMERPAKKET?

Bekijk details van Facebook actie, doe mee!

• Velsen divers en gevarieerd

13 juli 2018

Tjeerd de Kort is directeur-bestuurder van de bibliotheek Velsen en ook bestuurslid van de citymarketingorganisatie IJmuiden i.o. Hij ziet citymarketing als een prachtige manier om meer mensen enthousiast te maken om in Velsen te wonen, te recreëren, een opleiding te volgen en te ondernemen.

Bekijk details van Velsen divers en gevarieerd

• Gratis kijken bij TV opname over boeken

4 juli 2018

Matthijs van Nieuwkerk presenteert Moby Dick. Een programma over de kracht van boeken en bijzondere levensverhalen.

Bekijk details van Gratis kijken bij TV opname over boeken

• Wat merk je van de nieuwe privacy-wet?

3 juli 2018

Wij zijn verplicht om gegevens van onze klanten te beschermen, daarom staan er geen volledige namen meer op de reserveringsbonnen.

Bekijk details van Wat merk je van de nieuwe privacy-wet?

• Winnaar Kinderjury 2018 bekend

3 juli 2018

Na twee maanden in spanning afwachten is het dan zover. De winnaar van de Kinderjury 2018 is bekend. Duizenden kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek.

Bekijk details van Winnaar Kinderjury 2018 bekend

• Webserver onderhoud op 28 juni

28 juni 2018

Wegens werkzaamheden aan de webserver, is het in de avond van 28 juni niet mogelijk om in te loggen in de catalogus of om online lid te worden. Excuses voor het ongemak!

Bekijk details van Webserver onderhoud op 28 juni

• Taalhuis

20 juni 2018

Op 31 mei 2018 bracht minister Ingrid van Engelshoven een werkbezoek aan een bibliotheek in Utrecht. Taalambassadeurs Gormah, Daphne en Hans waren ter plaatse om verslag te doen. Wil jij meer informatie over Taalhuis in Velsen? Kijk op op deze website bij "Leven lang leren".

Bekijk details van Taalhuis

• De VakantieBieb gaat weer open

18 juni 2018

Het is weer tijd voor de VakantieBieb, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. In de app staan meer dan 60 e-books voor het hele gezin voor smartphone of tablet. De VakantieBieb is open van 1 juli en sluit op 31 augustus.

Bekijk details van De VakantieBieb gaat weer open

• Win een luxe badhanddoek!

5 juni 2018

Wil je ook kans maken op een luxe badhanddoek? Doe dan mee met de woordzoeker van het Havenfestival!

Bekijk details van Win een luxe badhanddoek!