Resultaat 1 - 10 (van 37)

• Week van de Alfabetisering

9 september 2019

9 tot en met 15 september

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Markt thuis in de toekomst Velsen

9 september 2019

Op zaterdag 28 september van 11.00 tot 16,00, wordt deze markt gehouden in het gemeentehuis van Velsen.

Bekijk details van Markt thuis in de toekomst Velsen

• D-boeken (titels voor 15-18 jaar) als e-book voor alle jeugdleden

4 september 2019

Vanaf 1 september kunnen jeugdleden ook alle D-boeken (titels voor 15-18 jaar) als e-book lenen. Voorheen waren alleen de e-books t/m 15 jaar (C-boeken) onbeperkt beschikbaar.

Bekijk details van D-boeken (titels voor 15-18 jaar) als e-book voor alle jeugdleden

• Een boordevolle agenda

3 september 2019

Interessante lezingen, leesclubs, workshops, cursussen en inloopspreekuren wij hebben weer een divers aanbod om je geest te verrijken. Ook voor de kinderen is er weer veel voorleespret voor alle leeftijden. Kijk in de agenda voor meer informatie of download de folder via onderstaande link!

Bekijk details van Een boordevolle agenda

• Week van de Alfabetisering

20 augustus 2019

Taal maakt mensen en onze maatschappij sterker. Toch hebben in Nederland 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen en vaak zijn ze ook digitaal minder vaardig. Om zoveel mogelijk mensen in actie te laten komen voor een geletterde samenleving organiseert Stichting Lezen & Schrijven de Week van de Alfabetisering.

Bekijk details van Week van de Alfabetisering

• Culturele inspiratie tijdens informatieavond in de Bibliotheek

12 augustus 2019

Laat je inspireren, door een leven lang leren! Op woensdagavond 28 augustus is er een culturele informatieavond in de Bibliotheek in samenwerking met KunstForm en Volksuniversiteit Velsen. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee presenteren deze organisaties de workshops, lezingen en cursussen voor het nieuwe seizoen. De inloopavond vindt plaats in het theater van de Bibliotheek van IJmuiden.

Bekijk details van Culturele inspiratie tijdens informatieavond in de Bibliotheek

• ZomerleesBingo in de Bibliotheek

9 juli 2019

In de periode van 15 juli tot en met eind augustus is er een zomerleesbingo georganiseerd in de Bibliotheek. Je kunt je bingokaart afhalen in de vestigingen Velserboek en IJmuiden. Er is keuze uit 3 soorten bingo, soorten kinderboeken, plaatsen & manieren. Als je een bingo hebt, kun je een leuk prijsje grabbelen bij de balie van de Bibliotheek.

Bekijk details van ZomerleesBingo in de Bibliotheek

• ToeDoe week in KunstForm

29 juni 2019

Deze week (vanaf maandag 1 juli) is er van alles uit te proberen bij KunstForm voor de jeugd. Lekker creatief in de Knutsbus of de Kunstklas of ontdek je theater talenten bij het maken van een musical of de jeugdtheaterschool. Kom eens gratis proberen!

Bekijk details van ToeDoe week in KunstForm

• Word nu lid!

28 juni 2019

Word nu lid en ontvang een badlaken cadeau! Heerlijk deze zomer lezen op het strand.

Bekijk details van Word nu lid!

• Leescafé gesloten van 19-26 juli

27 juni 2019

Leescafé Dudok is van vrijdag 19 t/m vrijdag 26 juli gesloten.

Bekijk details van Leescafé gesloten van 19-26 juli