Resultaat 1 - 10 (van 48)

• Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen

15 januari 2019

Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke gratis activiteiten in de Bibliotheek voor peuters, kleuters en volwassenen veelal geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Bekijk details van Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen

• Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

8 januari 2019

De cursisten van docente van KunstForm Afke Spaargaren exposeren in de maand januari in de Bibliotheek van IJmuiden. De werken zijn de hele maand januari te bewonderen maar 15 januari om 11.00uur is er de officiële opening met directeur Tjeerd de Kort.

Bekijk details van Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

• Nieuwe jeugdboeken voor de Bibliotheek

22 december 2018

De boekenmarkt in de Bibliotheek heeft weer ruimte gemaakt voor nieuwe aanwinsten. De opbrengst van ruim €500,- is ten behoeve gekomen van de jeugdcollectie.

Bekijk details van Nieuwe jeugdboeken voor de Bibliotheek

• Update problemen e-booksapp

19 december 2018

Het is helaas nog niet duidelijk wat de storing in de Android-versie van de e-booksapp veroorzaakt. In het geval van de iOS-app zijn we de oorzaak van de problemen waarschijnlijk op het spoor. Maar helaas lukt het niet om voor de kerst beide apps te updaten.

Bekijk details van Update problemen e-booksapp

• Bibliotheek Velsen feliciteert geslaagde Digisterker cursisten

8 december 2018

De drie deelnemers van de laatste Digisterker cursus hebben hun welverdiende certificaat in ontvangst mogen nemen. Bibliotheek Velsen feliciteert ze van harte met hun behaalde resultaten!

Bekijk details van Bibliotheek Velsen feliciteert geslaagde Digisterker cursisten

• Hanny wint kookschortactie met plantaardig herfstmenu

8 december 2018

Hanny Tibboel uit IJmuiden is de winnaar van de Kookschortactie van de Kookboekenweek! Hanny stelde drie heerlijke vegetarische recepten samen voor een feestelijk drie-gangen menu.

Bekijk details van Hanny wint kookschortactie met plantaardig herfstmenu

• Nationale 2018 test van BNNVARA!

30 november 2018

Graag nodigen we jullie uit om donderdag 13 december gratis aanwezig te zijn bij de Nationale 2018 test van BNNVARA!

Bekijk details van Nationale 2018 test van BNNVARA!

• Hendrik Groen wint NS Publieksprijs 2018

28 november 2018

'Zolang er leven is' van Hendrik Groen heeft de NS Publieksprijs 2018 gewonnen. De uitgave van Meulenhoff is daarmee het Boek van het Jaar 2018. De winnaar van de NS Publieksprijs krijgt een sculptuur van Jeroen Henneman, een bedrag van 7500 euro en een jaar lang gratis reizen met de NS.

Bekijk details van Hendrik Groen wint NS Publieksprijs 2018

• Speciaal theater aanbod voor Bibliotheekleden

27 november 2018

Op donderdag 6 december staat de theatervoorstelling Van de koele meren des doods in de Stadsschouwburg Velsen. Maak nu gebruik van de aantrekkelijke korting voor bibliotheekleden en betaal € 27,50 in plaats van € 32,50.

Bekijk details van Speciaal theater aanbod voor Bibliotheekleden

• Feestelijke kerstshow Danceworks

27 november 2018

Kerst is voor de Hoe's, de inwoners van het schattige dorpje 'Hoetown', de leukste en belangrijkste tijd van het jaar. De Winch is anders. Hij is groen, woont boven op een grote berg met zijn kat Rakkels en heeft een hekel aan kerst. Elk jaar wil hij de feestdagen verpesten voor zijn dorpsgenoten. Totdat er op een dag bijzondere dingen gebeuren….