Actueel

Resultaat 1 - 10 (van 61)

 • April maand van de Filosofie Bekijk details

  24 maart 2023

  Over een aantal dagen is het alweer april en is het weer tijd voor de maand van de Filosofie. Dit keer met thema Weerloos en Waardevol. Alvast meer weten over de aankomende filosofische activiteiten? Kijk snel verder.

 • Media Ukkiedagen Bekijk details

  13 maart 2023

  Kinderen gezond laten opgroeien met media, dat willen we allemaal. Maar hoe breng jij, als ouder of opvoeder, balans aan tussen mediagebruik en andere activiteiten? En hoe zit dat met de balans tussen stilzitten en actief bezig zijn?

 • Hulp nodig bij je belastingaangifte? Bekijk details

  9 maart 2023

  Je kunt terecht in de Bibliotheek!

 • 11 maart start de jaarlijkse Boekenweek! Bekijk details

  9 maart 2023

  Vier de Boekenweek in Bibliotheek Velsen! Kom ook de 88e editie van de Boekenweek van 11 tot en met 19 maart beleven. In deze jaarlijkse campagne staat literaire (non-) fictie centraal, met dit jaar het bijzondere thema “Ik ben alles”.

 • Korting op Kluun in Stadsschouwburg Bekijk details

  27 februari 2023

  Van Kluun's debuutroman Komt een vrouw bij de dokter werden meer dan 1,2 miljoen exemplaren verkocht. Het boek deed veel stof opwaaien en werd een bestseller in dertig landen. Na de filmversie volgt nu de theaterbewerking op 22 maart in de stadsschouwburg.

 • Juridische vragen? Bekijk details

  8 februari 2023

  Kom dan naar het vrije inloopspreekuur van Kennemer Advocaten. Dit is een jong en dynamisch kantoor dat zich in de stadskern van IJmuiden bevindt. Het team bestaat uit vier gedreven en gespecialiseerde advocaten, mr. Diederik Klein, mr. Louke Korfker, mr. Kate Lans en mr. Rob Groot.

 • Verduidelijking Huisregels in de Bibliotheek Bekijk details

  8 februari 2023

  De Bibliotheek is een van de warme kamers in de gemeente. Het is dan ook gezellig bedrijvig in de Bibliotheek. Om te zorgen voor een fijne sfeer voor alle bezoekers zijn de huisregels omtrent eten en drinken vernieuwd. Lees verder voor meer informatie.

 • Verbouwing Velserbroek Bekijk details

  1 februari 2023

  Bibliotheek in Velserbroek wordt MFA (multifunctionele accomodatie) De Bibliotheek in Velserbroek gaat verbouwen zo heeft de gemeente eind december besloten. Nieuwsgierig naar de plannen? In een kort filmpje van de gemeente Velsen kom je hier alvast meer over te weten. Via de knop hieronder kom je op onze speciale pagina met informatie over de verbouwing!

 • Huispiano in de Bibliotheek Bekijk details

  30 januari 2023

  “Leuk nieuws voor de muziekliefhebber, die ook nog kan spelen!

 • Poëzieweek 2023 is begonnen! Bekijk details

  27 januari 2023

  Vrienden steunen, lachen, luisteren, beleven, inspireren. Vrienden zijn een essentieel deel van wie we zijn en worden. Ook poëzie kan je vriend zijn. Gedichten helpen ons om vreugde en verdriet te delen, om die gevoelens een plaats te geven waarvoor je zelf geen woorden hebt. Poëzieweek 2023 start zoals altijd op Gedichtendag, donderdag 26 januari 2023, en loopt tot en met woensdag 1 februari 2023.

Paginanavigatie