Resultaat 1 - 10 (van 33)

• ZomerleesBingo in de Bibliotheek

9 juli 2019

In de periode van 15 juli tot en met eind augustus is er een zomerleesbingo georganiseerd in de Bibliotheek. Je kunt je bingokaart afhalen in de vestigingen Velserboek en IJmuiden. Er is keuze uit 3 soorten bingo, soorten kinderboeken, plaatsen & manieren. Als je een bingo hebt, kun je een leuk prijsje grabbelen bij de balie van de Bibliotheek.

Bekijk details van ZomerleesBingo in de Bibliotheek

• ToeDoe week in KunstForm

29 juni 2019

Deze week (vanaf maandag 1 juli) is er van alles uit te proberen bij KunstForm voor de jeugd. Lekker creatief in de Knutsbus of de Kunstklas of ontdek je theater talenten bij het maken van een musical of de jeugdtheaterschool. Kom eens gratis proberen!

Bekijk details van ToeDoe week in KunstForm

• Word nu lid!

28 juni 2019

Word nu lid en ontvang een badlaken cadeau! Heerlijk deze zomer lezen op het strand.

Bekijk details van Word nu lid!

• Leescafé gesloten van 19-26 juli

27 juni 2019

Leescafé Dudok is van vrijdag 19 t/m vrijdag 26 juli gesloten.

Bekijk details van Leescafé gesloten van 19-26 juli

• 5.3 E-books App beschikbaar voor Android

26 juni 2019

Vanaf vandaag is versie 5.3 beschikbaar in de Google play store.

Bekijk details van 5.3 E-books App beschikbaar voor Android

• Voorlezen op gezellig dorpsfeest Velsen- Noord

17 juni 2019

Bibliotheek Velsen was ook afgelopen weekend aanwezig op het dorpsfeest van Velsen-Noord. De kinderen luisterden enthousiast naar de leukste verhalen, terwijl ouders zich ook konden vermaken met de vele activiteiten.

Bekijk details van Voorlezen op gezellig dorpsfeest Velsen- Noord

• Boekenmarkt 19 t/m 22 juni

6 juni 2019

Maak je klaar voor de vakantie op de boekenmarkt. Tijdens de bemande uren in de vestigingen Velserbroek en IJmuiden is er boekenverkoop. Voor een prikkie zijn de mooiste titels van jou!

Bekijk details van Boekenmarkt 19 t/m 22 juni

• Spannende Boeken Weken met Moordspel in de Bibliotheek

4 juni 2019

De Spannende Boeken Weken van 1 t/m 21 juni zetten de thriller als vakantieboek centraal. De vakantie is voor 40% van de Nederlanders het moment om méér boeken te lezen dan normaal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken met Moordspel in de Bibliotheek

• Eindvoorstellingen DanceWorks Velsen

4 juni 2019

De repetities voor de jaarlijkse eindvoorstellingen van DanceWorks Velsen zijn in volle gang. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 staan alle leerlingen weer op het toneel van Stadsschouwburg Velsen. Het hoogtepunt van ons dansjaar, waar leerlingen en docenten maandenlang naartoe werken. Wij nemen u ook dit jaar weer mee in een grote diversiteit aan stijlen. Van Klassiek tot Breakdance en van Modern tot Urban, gedanst door peuters tot volwassenen.

Bekijk details van Eindvoorstellingen DanceWorks Velsen

• Openingstijden

4 juni 2019

Tijdens de zomervakantie van 15 juli tot en met 24 augustus zijn er aangepaste openingstijden. Natuurlijk kun je tijdens deze periode je boeken ook langer lenen!

Bekijk details van Openingstijden