Resultaat 1 - 10 (van 23)

• Start Nationale Voorleesdagen

19 januari 2021

Van 20 januari tot en met 30 januari zijn er weer de Nationale Voorleesdagen! Dit jaar staat het Prentenboek van het jaar ‘Coco kan het!’ centraal. Je kan met Coco meezingen en dansen en luisteren naar Coco’s verhaal. Ook hebben we handige tips voor bij het voorlezen en naast de Digitale Voorleestas hebben we ook een VerrassingsVoorleestas die je kan ophalen in onze AfhaalBieb.

Bekijk details van Start Nationale Voorleesdagen

• Tijdelijk gesloten, maar de AfhaalBieb is open!

4 januari 2021

De Bibliotheek is met ingang dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het corona virus. Wij hopen 9 februari de deuren weer te kunnen openen.

Bekijk details van Tijdelijk gesloten, maar de AfhaalBieb is open!

• Nieuw! De Digitale Voorleestas

4 januari 2021

Ga met je kind aan de slag met een prentenboek uit de Digitale Voorleestas. Digitale Voorleestassen zijn werkbladen met links naar digitale prentenboeken of filmpjes van prentenboeken. Op de bladen staan ook doe-, zing-, speel- en praat ideeën. Samen lezen is zo extra leuk!

Bekijk details van Nieuw! De Digitale Voorleestas

• Unieke hoorspelen fundraising voor VoorleesExpress Velsen

3 januari 2021

De Rotaryclub Santpoort zamelt geld in voor de VoorleesExpress Velsen met de verkoop van prachtige hoorspelen ingesproken door top acteurs.

Bekijk details van Unieke hoorspelen fundraising voor VoorleesExpress Velsen

• Online TijdschriftenBieb-app

13 december 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis als lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van Online TijdschriftenBieb-app

• Vacature Directeur-Bestuurder

9 december 2020

Bibliotheek Velsen en KunstForm Velsen zijn op zoek naar een nieuwe directeur.

Bekijk details van Vacature Directeur-Bestuurder

• Winnaar NS Publieksprijs bekend!

27 november 2020

NS publieksprijs. Stem nu en win een jaar lang gratis boeken én gratis reizen met de trein

Bekijk details van Winnaar NS Publieksprijs bekend!

• Nieuw voor kinderen - Junior Wise

25 november 2020

Een speciale jeugdcatalogus waar kinderen (boek)titels en interessante digitale bronnen kunnen zoeken… en vinden! Speciaal voor nieuwsgierige en leesgrage kinderen van 8 tot 12 jaar.

Bekijk details van Nieuw voor kinderen - Junior Wise

• Ontmoet Schrijvers Online

19 november 2020

Gedurende een aantal weken kan iedereen verschillende schrijvers via een webinar ontmoeten en vragen stellen.

Bekijk details van Ontmoet Schrijvers Online

• Nederland Leest

2 november 2020

Kleine geschiedenis, grote verhalen. De hele maand november staat de Bibliotheek in het teken van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek dat wij cadeau geven aan al onze leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Nederland Leest