Resultaat 1 - 10 (van 46)

• Storing linken nieuwsbrief

6 november 2019

Door een update van het bibliotheeksysteem zijn een aantal linken in de nieuwsbrief niet goed werkend. Hieronder staat de juiste link voor het inschrijven voor activiteiten.

Bekijk details van Storing linken nieuwsbrief

• Kookboekenweek in de Bibliotheek

5 november 2019

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Ruim een week vieren boekhandel en bibliotheek mooie kookboeken en de liefde voor lekker eten. Daarnaast liggen ze vol met de mooiste, leukste, beste, informatiefste en coolste kookboeken.

Bekijk details van Kookboekenweek in de Bibliotheek

• Young adult schrijfworkshop van 30 oktober is geannuleerd

29 oktober 2019

De Young adult schrijfworkshop kan helaas niet doorgaan op 30 oktober. De volgende is op 27 november, dan zien we je graag!

Bekijk details van Young adult schrijfworkshop van 30 oktober is geannuleerd

• Nederland in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest

24 oktober 2019

In november duikt Bibliotheek Velsen tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst?

Bekijk details van Nederland in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest

• VoorleesExpress trapt af in Bibliotheek IJmuiden

14 oktober 2019

Afgelopen donderdag 10 oktober vond de Kick-Off plaats van de VoorleesExpress Velsen in de Bibliotheek van IJmuiden op het Dudokplein. Een samenwerking tussen de gemeente Velsen, de Rotary Club Santpoort en Bibliotheek Velsen.

Bekijk details van VoorleesExpress trapt af in Bibliotheek IJmuiden

• De NS Publieksprijs

1 oktober 2019

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode van 2019 vindt plaats van woensdagavond 23 oktober tot en met woensdagavond 20 november 2019. Het winnende boek wordt op woensdagavond 20 november 2019 bekendgemaakt bij De Wereld Draait Door.

Bekijk details van De NS Publieksprijs

• Wise update 6.5.2.

26 september 2019

De werkzaamheden vinden plaats op zondag 13-10-2019 vanaf 18.30 uur. De verwachting is dat het systeem uiterlijk 23:00 weer beschikbaar is. Wise, de catalogus, mijn menu, de Wise App en alle andere Wise onderdelen zijn gedurende de update niet beschikbaar.

Bekijk details van Wise update 6.5.2.

• Kinderboekenweek 2019

24 september 2019

Van 2 t/m 13 oktober is het Kinderboekenweek 2019 met als thema Reis mee!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2019

• Boekenweek voor Jongeren

17 september 2019

Van 20 tot en met 29 september is er de Boekenweek voor Jongeren. Deze boekenweek is speciaal voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. In de Boekenweek voor Jongeren gaan schrijvers onder andere op Literatour langs scholen. En bij een Boekenweek hoort natuurlijk ook een geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen van een toptrio auteurs. Wat voorheen de campagne ‘Literatour’ heette, staat al jaren ook bekend als de Boekenweek voor Jongeren.

Bekijk details van Boekenweek voor Jongeren

• Week van de Alfabetisering