Resultaat 1 - 10 (van 27)

• Mei Meet Maand Hartstichting Bekijk details

1 juni 2022

Tijdens de Mei Meet Maand van de Hartstichting kun je op vrijdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur, onder begeleiding van een medewerker van de Hartstichting zelf hun bloeddruk komen meten bij de Bibliotheek. Kijk in de agenda voor alle data in mei.

Bekijk details van Mei Meet Maand Hartstichting

• Geef een prentenboek cadeau Bekijk details

17 mei 2022

De jaarlijkse campagne Geef een prentenboek cadeau is weer van start gegaan! Wat zou het mooi zijn als ieder kind een eigen verzameling met de mooiste kinderboeken in zijn kamer heeft staan. Je kunt daaraan bijdragen door een extra boek te kopen voor 2,50. Lees hier hoe..

Bekijk details van Geef een prentenboek cadeau

• Informatiebijeenkomst Patientenportaal Bekijk details

11 mei 2022

Maakt je huisarts ook al gebruik van een patiënten portaal en weet je niet zo goed hoe dat werkt? Dan is dit echt iets voor jou! Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om hun eigen gezondheid te monitoren en zorg te regelen. Huisartsen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiënten portalen. Tijdens de informatiebijeenkomsten van DigiVitaler wordt uitleg gegeven over de twee patiënten portalen die door huisartsen in de regio het meest gebruikt worden. Kom na de informatiebijeenkomst...

Bekijk details van Informatiebijeenkomst Patientenportaal

• Overzichtstentoonstelling cursisten KunstForm Bekijk details

11 mei 2022

In mei is een overzicht van wat de cursisten dit jaar hebben gemaakt te zien in het theater van de Bibliotheek in IJmuiden. Het afgelopen jaar hebben de cursisten van Afke Spaargaren zich bezig gehouden met verschillende thema’s. “Frida Kahlo”, “Vogelpracht”, “Wat je lekker vindt “ en het portret van de bekende Velsense fotograaf Reinder Weidijk, die een leuk zelfportret op Facebook plaatste, dat een bron van inspiratie bleek te zijn.

Bekijk details van Overzichtstentoonstelling cursisten KunstForm

• Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinsteren Bekijk details

11 mei 2022

Op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden Hemelvaart en Pinsteren

• Nieuw! De Booktoktafel Bekijk details

5 maart 2022

Even geen idee welk boek je wil lezen? Deze Booktokkers weten raad. Nieuw in de Bibliotheek in IJmuiden. De Booktoktafel. Daar vind je de aanbevelingen van de grootste booktokkers in Nederland. Kom langs en laat je inspireren.

Bekijk details van Nieuw! De Booktoktafel

• Schrijf je in voor een taal of creatieve cursus! Bekijk details

24 februari 2022

Wat wil jij leren dit jaar? De Volksuniversiteit gooit de deuren weer open voor nieuwsgierige en leergierige Velsenaren. Wat denk je van Italiaans? Op 4 april 2022 start de beginnerscursus Italiaans. Kijk snel op de website en schrijf je in.

Bekijk details van Schrijf je in voor een taal of creatieve cursus!

• Kinderjury 2022 Bekijk details

15 februari 2022

Stem op jouw favoriete boek! Welk boek uit 2021 vind jij het beste? Laat het heel Nederland weten tijdens de Kinderjury lees- en stemweken! Kies een boek uit 2021 via de boekentips.

Bekijk details van Kinderjury 2022

• Week van de Poëzie Bekijk details

28 januari 2022

Het voorbije jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de hoeveel-vlinders-tel-jij-in-jouw-tuin-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur.

Bekijk details van Week van de Poëzie

• De winkel in de entree van de bibliotheek van de Hartekamp Groep weer open Bekijk details

28 januari 2022

De kanjers van de Hartekamp Groep hebben deze maand al veel moois gemaakt. Het is te zien en te koop in de entree van de Bibliotheek in IJmuiden. U kunt terecht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur).

Bekijk details van De winkel in de entree van de bibliotheek van de Hartekamp Groep weer open

Paginanavigatie