Resultaat 1 - 10 (van 37)

• Voorlezen en dansen Bekijk details

7 juni 2021

We gaan weer voorlezen! Onze aftrap is tijdens de Boekstartochtend op 19 juni om 10:00 uur bij KunstForm, Schoolpad 4. Na het voorlezen gaan de kinderen van 2-4 jaar de dansvloer onveilig maken. Meld je nu aan!

Bekijk details van Voorlezen en dansen

• De nominaties van de Kinderjury zijn bekend! Bekijk details

3 juni 2021

De nominaties van de favoriete kinderboeken van 2020 zijn binnen! Welke twee boeken gaan de Lezersprijs van de Kinderboekenweek 2021 winnen? De winnaars worden op 24 juni bekend gemaakt.

Bekijk details van De nominaties van de Kinderjury zijn bekend!

• Extra versoepelingen in de Bibliotheek vanaf maandag 7 juni Bekijk details

1 juni 2021

Fijn nieuws! Vanaf maandag 7 juni kan er weer gestudeerd, gelezen en geprint worden in beide vestigingen van Bibliotheek Velsen. Ook kan er weer gebruik worden gemaakt van de publiekspc's en koffie gehaald worden in het Leescafé.

Bekijk details van Extra versoepelingen in de Bibliotheek vanaf maandag 7 juni

• Wij zijn weer open! Bekijk details

19 mei 2021

Vanaf vrijdag 21 mei ben je vanaf 10:00 uur weer welkom in onze vestigingen in IJmuiden en Velserbroek. Een bezoek aan de Bibliotheek is nog steeds aan maatregelen gebonden. We richten de Bibliotheek zo in dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om de Bibliotheek te bezoeken.

Bekijk details van Wij zijn weer open!

• Boekenweek 2021 Bekijk details

10 mei 2021

De Boekenweek is dit jaar van 29 mei t/m 6 juni. Het thema is Tweestrijd. We hebben mooie leestips en mini-lezingen van een aantal schrijvers verzameld en bij elkaar gezet.

Bekijk details van Boekenweek 2021

• Kinderjury 2021 Bekijk details

6 mei 2021

Stem op jouw favoriete boek! Welk boek uit 2020 vind jij het beste? Laat het heel Nederland weten tijdens de Kinderjury lees- en stemweken! Met leuke filmpjes voor boekentips.

Bekijk details van Kinderjury 2021

• Winnende gedicht van Dichter bij 4 mei Velsen 2021 Bekijk details

5 mei 2021

De maker van het winnende gedicht van Dichter bij 4 mei Velsen 2021 is Joël Eeftink. Hij droeg z’n gedicht voor in een lege Burgerzaal.

Bekijk details van Winnende gedicht van Dichter bij 4 mei Velsen 2021

• In gesprek met mevrouw Weeber over haar oorlogservaringen Bekijk details

4 mei 2021

Jaarlijks organiseert de Bibliotheek in samenwerking met het Comité 4 en 5 mei Velsen het project "in gesprek met”. Vorig jaar en dit jaar kon dit project helaas niet plaatsvinden door corona. Mevrouw Weeber wilde graag over haar oorlogservaringen vertellen en is in gesprek gegaan met de lokale krant de Jutter/Hofgeest.

Bekijk details van In gesprek met mevrouw Weeber over haar oorlogservaringen

• Samen Solliciteren met Walk&Talk Bekijk details

26 april 2021

Op zoek naar (ander) werk? Solliciteren in tijden van corona loopt net iets anders dan voorheen. Daar kunnen sommigen wel wat hulp bij gebruiken. Walk&Talk is voor werkzoekenden in Velsen.

Bekijk details van Samen Solliciteren met Walk&Talk

• Jeugdbibliotheek.nl vernieuwd Bekijk details