Resultaat 1 - 10 (van 56)

• Schrijfhuis in Bibliotheek Velsen

14 januari 2020

Ook in de 2e cursus Schrijf je Verhaal staat plezier in schrijven voorop. Het verhaal, verzonnen of echt gebeurd, is het belangrijkste. Heb je verhalen in je hoofd maar weet je niet hoe je met schrijven kan beginnen. Of schrijf je al veel, maar raak je verstrikt in verhaallijnen en plotwendingen? Kom dan meedoen.

Bekijk details van Schrijfhuis in Bibliotheek Velsen

• Gemopper tijdens de Nationale Voorleesdagen in de Bieb

14 januari 2020

Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke gratis activiteiten in de Bibliotheek voor peuters, kleuters en volwassenen veelal geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2020: ‘Moppereend’- van Joyce Dunbar

Bekijk details van Gemopper tijdens de Nationale Voorleesdagen in de Bieb

• Bekijk de nieuwe activiteitenfolder van Bibliotheek Velsen!

7 januari 2020

In de maanden januari tot en met juni heeft de Bibliotheek Velsen weer een gevarieerd aanbod van verschillende activiteiten, lezingen, cursussen en workshops.

Bekijk details van Bekijk de nieuwe activiteitenfolder van Bibliotheek Velsen!

• Nieuwe cursus Schrijf je verhaal bij Bibliotheek Velsen

3 januari 2020

Ook in de tweede cursus "Schrijf je Verhaal" staat plezier in schrijven voorop. Het verhaal, verzonnen of echt gebeurd, is het belangrijkste. Heb je verhalen in je hoofd maar weet je niet hoe je met schrijven kan beginnen? Of schrijf je al veel, maar raak je verstrikt in verhaallijnen en plotwendingen? Kom dan meedoen.

Bekijk details van Nieuwe cursus Schrijf je verhaal bij Bibliotheek Velsen

• Informatiemiddag vrijwilligers in Bibliotheek Velserbroek

27 december 2019

Binnen Bibliotheek Velsen zijn maar liefst 60 vrijwilligers actief om samen met de vaste medewerkers de bibliotheek te maken tot een mooie en prettige plek waar mensen samenkomen om te leren, te lezen en digitaal vaardiger te worden. Voor de uitbreiding van ons team van vrijwilligers zoeken wij bibliotheekliefhebbers die het leuk vinden om een dagdeel per week op de bibliotheekvloer te werken.

Bekijk details van Informatiemiddag vrijwilligers in Bibliotheek Velserbroek

• Vacature: Vrijwillige Bibliotheekondersteuner

21 december 2019

Wil jij meebouwen aan onze missie en heb je een hart voor de Bibliotheek? Heb je weleens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Bekijk details van Vacature: Vrijwillige Bibliotheekondersteuner

• Kerstkraskaart

15 december 2019

Kerst is natuurlijk het allermooiste feest van het jaar en hét moment om extra aandacht aan opa en oma te besteden. Maar ben je de gesprekjes over school, sport en het weer ook zo zat? Dan is er nu de Zapp Kerstkraskaart! Zo leer je elkaar beter kennen en wordt het een nog mooiere kerst.

Bekijk details van Kerstkraskaart

• Young adult schrijfworkshop van 27 november is geannuleerd

27 november 2019

Wegens te weinig aanmeldingen hebben wij deze workshop moeten annuleren.

Bekijk details van Young adult schrijfworkshop van 27 november is geannuleerd

• Gewijzigde openingstijden

26 november 2019

In de Decembermaand gelden gewijzigde openingstijden. Het hele team van Bibliotheek Velsen wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2020 vol leesplezier!

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden

• Vacature: Oproep-Bibliotheekadviseurs m/v

24 november 2019

Bibliotheek Velsen speelt een belangrijke rol als maatschappelijke-educatieve voorziening in de gemeente Velsen. Lezen, informeren, ontmoeten en cultuureducatie staan centraal. Bibliotheek Velsen heeft twee vestigingen in Velsen. We zijn zes dagen per week geopend en werken samen met het onderwijs aan leesbevordering en mediawijsheid.

Bekijk details van Vacature: Oproep-Bibliotheekadviseurs m/v