De Avond van het Spannende Boek

Gepubliceerd op: 18 april 2023 18:57

Een programma voor de echte thrillerfans: de Avond van het Spannende Boek! Met interviews en sessies met thrillerauteurs en de uitreiking van de Nederlandse Thrillerprijzen: de NBD Biblion Gouden Strop, de NBD Biblion Schaduwprijs, de Hebban Thrillerprijs en de Goeken prijs! 

Kom naar Bibliotheek Neude!

Special guest is internationaal bestsellerauteur Karin Smirnoff: de nieuwe auteur in de zeer succesvolle Millennium-serie die Stieg Larsson ooit begon. Ontdek wat het recept is van een goede thriller. Leer meer over de grenzen tussen waarheid en fictie in sessies met o.a. Thomas Olde Heuvelt, Mathijs Deen, Marion Pauw en Marlen Visser. Of perfectioneer je pitch na het interview 'uitgever gezocht’. Scoor je (nieuwe) favoriete spannende boek bij een boekenkraam van Broese. Daar zijn ook meerdere signeersessies. Ga tot slot met een goodiebag, inclusief thriller, naar huis. 

Donderdag 25 mei, 19.00 – 22.00 uur (tot 23.00 uur borrel en signeren), Bibliotheek Neude € 7,50 lid/ € 15 niet-lid/ € 7,50 deelnemer Goeken schrijfwedstrijd .

Lees meer!

Reserveer hier je tickets inclusief goodie bag