OV reisloket voor senioren in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 11 april 2023 19:49

Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kan je terecht met al je vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd en weten welke vragen senioren hebben. Kom 20 april naar Bibliotheek Velserbroek of 21 april naar Bibliotheek IJmuiden, tussen 12:30 – 16:30 uur langs voor antwoord op allerlei praktische vragen of een persoonlijk reisadvies.

Het reisloket

Het Reisloket is op donderdag 20 april aanwezig in Bibliotheek Velserbroek (Maan Bastion 476, 1991 RH Velserbroek) en vrijdag 21 april aanwezig in Bibliotheek Velsen (Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden), van 12:30 tot 16:30 uur. Het advies is gratis. Voor het persoonlijk reisadvies zoeken we samen op welke reizen je met het OV kunt maken. Ook is er hulp met installeren van een reisplanner op de smartphone. Kom er achter hoe voordelig de bus anno nu is: er zijn meerdere aantrekkelijke voordelen voor senioren.
 

Gratis probeerkaart

Bij het Reisloket kunnen senioren gratis een probeerkaart afhalen, waarmee je een dag lang in alle bussen van Connexxion in Noord-Holland kunt reizen. Leuk voor een dagje uit! Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om hieraan deel te nemen.