Resultaat 21 - 30 (van 61)

• Hendrik Groen wint NS Publieksprijs 2018

28 november 2018

'Zolang er leven is' van Hendrik Groen heeft de NS Publieksprijs 2018 gewonnen. De uitgave van Meulenhoff is daarmee het Boek van het Jaar 2018. De winnaar van de NS Publieksprijs krijgt een sculptuur van Jeroen Henneman, een bedrag van 7500 euro en een jaar lang gratis reizen met de NS.

Bekijk details van Hendrik Groen wint NS Publieksprijs 2018

• Speciaal theater aanbod voor Bibliotheekleden

27 november 2018

Op donderdag 6 december staat de theatervoorstelling Van de koele meren des doods in de Stadsschouwburg Velsen. Maak nu gebruik van de aantrekkelijke korting voor bibliotheekleden en betaal € 27,50 in plaats van € 32,50.

Bekijk details van Speciaal theater aanbod voor Bibliotheekleden

• Feestelijke kerstshow Danceworks

27 november 2018

Kerst is voor de Hoe's, de inwoners van het schattige dorpje 'Hoetown', de leukste en belangrijkste tijd van het jaar. De Winch is anders. Hij is groen, woont boven op een grote berg met zijn kat Rakkels en heeft een hekel aan kerst. Elk jaar wil hij de feestdagen verpesten voor zijn dorpsgenoten. Totdat er op een dag bijzondere dingen gebeuren….

Bekijk details van Feestelijke kerstshow Danceworks

• Online Bibliotheek stopt in 2019 met cursussen

23 november 2018

De online Bibliotheek stopt per 1 januari 2019 met de pilot online cursussen. Klanten die uiterlijk 31 december 2018 aan een cursus beginnen hebben nog een heel jaar de tijd om die af te ronden. Vanaf januari is het echter niet meer mogelijk om aan een nieuwe cursus te beginnen.

Bekijk details van Online Bibliotheek stopt in 2019 met cursussen

• KLik & Tik en Digister 6 januari weer van start!

21 november 2018

Klik &Tik en Digisterker hebben een decemberstop. Laatste keer is 17 dec en we starten weer vanaf 6 januari!

Bekijk details van KLik & Tik en Digister 6 januari weer van start!

• Boekenmarkt

21 november 2018

Grijp je kans!

Bekijk details van Boekenmarkt

• Week van de mediawijsheid

16 november 2018

Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt of op zoek naar een nieuwe date? Je duim regelt het allemaal.

Bekijk details van Week van de mediawijsheid

• Incasso datum aangepast

14 november 2018

In verband met de overgang naar een ons nieuwe systeem Hosted Wise, is de datum van de incasso aangepast. Waar in het verleden rond de 20ste werd afgeschreven, wordt het abonnementsgeld nu rond de 8e geïncasseerd.

Bekijk details van Incasso datum aangepast

• Kookboekenweek winactie

13 november 2018

Maak kans op een uniek kookschort tijdens de Kookboekenweek bij Bibliotheek Velsen!

Bekijk details van Kookboekenweek winactie

• Online Catalogus nog makkelijker te vinden

13 november 2018

Vanaf nu is de catalogus nog beter vindbaar op onze website. In het menu vind je onder Collectie drie nieuwe submenu’s: Hoofdmenu, Aanwinsten en Toplijsten. Zo beweeg je snel naar het onderdeel van jouw keuze en kun je nog makkelijker navigeren door alles wat de catalogus te bieden heeft.

Bekijk details van Online Catalogus nog makkelijker te vinden