Resultaat 21 - 30 (van 44)

• Haal je paspoort en ga Vakantielezen in 6 landen Bekijk details

21 juli 2022

Met Vakantielezen reis je door 6 landen en ontdek je alle schatten. Haal je leespaspoort bij de balie van de Bibliotheek en lees boeken uit Dierenrijk, Sportmanië, Lachland, Griezellust, Avonturenland en Sprookjeseilanden. Bij een vol paspoort mag je in de Bibliotheek een prijsje grabbelen.

• Cultuur proeven en ontmoeten met Zomerfestijn Bekijk details

17 juli 2022

In juli en augustus organiseren KunstForm Velsen, de Volksuniversiteit Velsen en de Bibliotheek Velsen: Zomerfestijn. Bij het Zomerfestijn kun je vijf middagen deelnemen aan workshops, andere mensen ontmoeten, dansen en zingen. Geniet van heerlijke specialiteiten uit het thema land en test je kennis in de taalquiz.

• Schrijf je in voor een taal of creatieve cursus! Bekijk details

17 juli 2022

Wat wil jij leren na de zomer? De Volksuniversiteit gooit de deuren weer open voor nieuwsgierige en leergierige Velsenaren. Op 10 september starten eerste taalcursussen. Wat denk je van Frans of Italiaans? Kijk snel op de website en schrijf je in.

• Taalhuis spreekuur in de zomervakantie Bekijk details

15 juli 2022

Tijdens de zomervakantie van 18 juli tot en met 26 augustus is er geen taalspreekuur. Op woensdag 31 augustus is er weer taalspreekuur, van 1 uur tot 3 uur, in de Bibliotheek in IJmuiden.

• Pak je zomer deal! Bekijk details

29 juni 2022

Word lid deze zomer en lees de eerste 2 maanden gratis. Niet alleen de prachtige boeken in de collectie maar ook e-books en luisterboeken! Kom voor je vakantie naar de balie voor je abonnement en lees een heel jaar voor een prikkie!

• Overzichtstentoonstelling cursisten KunstForm Bekijk details

11 mei 2022

In mei is een overzicht van wat de cursisten dit jaar hebben gemaakt te zien in het theater van de Bibliotheek in IJmuiden. Het afgelopen jaar hebben de cursisten van Afke Spaargaren zich bezig gehouden met verschillende thema’s. “Frida Kahlo”, “Vogelpracht”, “Wat je lekker vindt “ en het portret van de bekende Velsense fotograaf Reinder Weidijk, die een leuk zelfportret op Facebook plaatste, dat een bron van inspiratie bleek te zijn.

• Nieuw! De Booktoktafel Bekijk details

5 maart 2022

Even geen idee welk boek je wil lezen? Deze Booktokkers weten raad. Nieuw in de Bibliotheek in IJmuiden. De Booktoktafel. Daar vind je de aanbevelingen van de grootste booktokkers in Nederland. Kom langs en laat je inspireren.

• Kinderjury 2022 Bekijk details

15 februari 2022

Stem op jouw favoriete boek! Welk boek uit 2021 vind jij het beste? Laat het heel Nederland weten tijdens de Kinderjury lees- en stemweken! Kies een boek uit 2021 via de boekentips.

• Week van de Poëzie Bekijk details

28 januari 2022

Het voorbije jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de hoeveel-vlinders-tel-jij-in-jouw-tuin-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur.

• De winkel in de entree van de bibliotheek van de Hartekamp Groep weer open Bekijk details

28 januari 2022

De kanjers van de Hartekamp Groep hebben deze maand al veel moois gemaakt. Het is te zien en te koop in de entree van de Bibliotheek in IJmuiden. U kunt terecht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur).

Paginanavigatie