Resultaat 21 - 29 (van 29)

• Minecraft Challenge

1 oktober 2020

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud en woon je in Noord-Holland? Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraft Challenge van de Bibliotheek. Doe je mee?

Bekijk details van Minecraft Challenge

• Week van de Eenzaamheid

1 oktober 2020

In de Week tegen Eenzaamheid (van 1 t/m 8 oktober) staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen.

Bekijk details van Week van de Eenzaamheid

• Week van Lezen en Schrijven

2 september 2020

In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Vaak missen zij ook digitale vaardigheden om goed om te gaan met een computer, tablet of telefoon.

Bekijk details van Week van Lezen en Schrijven

• Kookboekenweek 2020

27 oktober 2020

Van 6 t/m 15 november 2020 is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren boekhandel en Bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken.

Bekijk details van Kookboekenweek 2020

• Boekenweek voor Jongeren

23 september 2020

Van 18 tot en met 27 september is er de Boekenweek voor Jongeren. Deze boekenweek is speciaal voor jongeren van 15 t/m 18 jaar. Bij een Boekenweek hoort natuurlijk ook een geschenk: 3PAK, een bundel met korte verhalen van dit keer niet drie, maar 4 schrijvers.

Bekijk details van Boekenweek voor Jongeren

• Inschrijven in het nieuwe donorregister

1 juli 2020

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen in Nederland vanaf 18 jaar komt dan in het nieuwe Donorregister te staan.

Bekijk details van Inschrijven in het nieuwe donorregister

• Boeken, luisterboeken en e-books leestips van Bibliotheek Velsen

27 mei 2020

Persoonlijke recensies van mooie, bijzondere en opvallende boeken door onze eigen Bibliotheekmedewerkers.

Bekijk details van Boeken, luisterboeken en e-books leestips van Bibliotheek Velsen

• 'De Bevrijding van Velsen van uur tot uur' een uniek e-book van de Historische Kring Velsen

5 mei 2020

Vandaag 75 jaar Bevrijding! De Historische Kring Velsen heeft voor dit speciale jaar een herdruk uitgebracht van het boek ‘De bevrijding van Velsen van uur tot uur’ uit 1985. Een herdruk niet op papier, maar in de vorm van een E-book.

Bekijk details van 'De Bevrijding van Velsen van uur tot uur' een uniek e-book van de Historische Kring Velsen

• Vul je Minibieb aan of maak je eigen Minibieb

17 april 2020

Heb je een Minibieb bij je in de tuin of in de straat staan? Het is nu mogelijk om deze Minibieb aan te vullen met afgeschreven boeken uit de Bibliotheek. De boeken hoeven dus niet meer terug naar de Bibliotheek.

Bekijk details van Vul je Minibieb aan of maak je eigen Minibieb