Resultaat 21 - 30 (van 64)

• Kerstkraskaart

15 december 2019

Kerst is natuurlijk het allermooiste feest van het jaar en hét moment om extra aandacht aan opa en oma te besteden. Maar ben je de gesprekjes over school, sport en het weer ook zo zat? Dan is er nu de Zapp Kerstkraskaart! Zo leer je elkaar beter kennen en wordt het een nog mooiere kerst.

Bekijk details van Kerstkraskaart

• Young adult schrijfworkshop van 27 november is geannuleerd

27 november 2019

Wegens te weinig aanmeldingen hebben wij deze workshop moeten annuleren.

Bekijk details van Young adult schrijfworkshop van 27 november is geannuleerd

• Vacature: Oproep-Bibliotheekadviseurs m/v

24 november 2019

Bibliotheek Velsen speelt een belangrijke rol als maatschappelijke-educatieve voorziening in de gemeente Velsen. Lezen, informeren, ontmoeten en cultuureducatie staan centraal. Bibliotheek Velsen heeft twee vestigingen in Velsen. We zijn zes dagen per week geopend en werken samen met het onderwijs aan leesbevordering en mediawijsheid.

Bekijk details van Vacature: Oproep-Bibliotheekadviseurs m/v

• Storing linken nieuwsbrief

6 november 2019

Door een update van het bibliotheeksysteem zijn een aantal linken in de nieuwsbrief niet goed werkend. Hieronder staat de juiste link voor het inschrijven voor activiteiten.

Bekijk details van Storing linken nieuwsbrief

• Kookboekenweek in de Bibliotheek

5 november 2019

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Ruim een week vieren boekhandel en bibliotheek mooie kookboeken en de liefde voor lekker eten. Daarnaast liggen ze vol met de mooiste, leukste, beste, informatiefste en coolste kookboeken.

Bekijk details van Kookboekenweek in de Bibliotheek

• Young adult schrijfworkshop van 30 oktober is geannuleerd

29 oktober 2019

De Young adult schrijfworkshop kan helaas niet doorgaan op 30 oktober. De volgende is op 27 november, dan zien we je graag!

Bekijk details van Young adult schrijfworkshop van 30 oktober is geannuleerd

• Nederland in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest

24 oktober 2019

In november duikt Bibliotheek Velsen tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Wat kunnen wij zelf doen om een gezonde en diverse leefwereld te behouden voor de toekomst?

Bekijk details van Nederland in de ban van duurzaamheid tijdens Nederland Leest

• VoorleesExpress trapt af in Bibliotheek IJmuiden

14 oktober 2019

Afgelopen donderdag 10 oktober vond de Kick-Off plaats van de VoorleesExpress Velsen in de Bibliotheek van IJmuiden op het Dudokplein. Een samenwerking tussen de gemeente Velsen, de Rotary Club Santpoort en Bibliotheek Velsen.

Bekijk details van VoorleesExpress trapt af in Bibliotheek IJmuiden

• De NS Publieksprijs

1 oktober 2019

De NS Publieksprijs is de prijs voor het beste boek, gekozen door het publiek. Het winnende boek mag zich Boek van het Jaar noemen. De stemperiode van 2019 vindt plaats van woensdagavond 23 oktober tot en met woensdagavond 20 november 2019. Het winnende boek wordt op woensdagavond 20 november 2019 bekendgemaakt bij De Wereld Draait Door.

Bekijk details van De NS Publieksprijs

• Wise update 6.5.2.

26 september 2019

De werkzaamheden vinden plaats op zondag 13-10-2019 vanaf 18.30 uur. De verwachting is dat het systeem uiterlijk 23:00 weer beschikbaar is. Wise, de catalogus, mijn menu, de Wise App en alle andere Wise onderdelen zijn gedurende de update niet beschikbaar.

Bekijk details van Wise update 6.5.2.