Resultaat 21 - 30 (van 33)

• Powermoms in de Bibliotheek

11 maart 2019

In het thema van de boekenweek - Moeder de vrouw- is er op woensdagavond 27 maart de interessante lezing georganiseerd Van stressmoeder naar powermom.

Bekijk details van Powermoms in de Bibliotheek

• 15 maart onderwijsstaking , kom naar de bieb!

11 maart 2019

Landelijke onderwijsstaking, samen maken we het gezellig in de bieb! Vrijdag 15 maart 2019 gaan medewerkers uit alle onderwijssectoren weer staken. Vervelend voor leraren dat het nog steeds nodig is en vervelend voor ouders die ineens opvang of vrij moeten regelen. Maar laten we er juist daarom met z'n allen het beste van maken!

Bekijk details van 15 maart onderwijsstaking , kom naar de bieb!

• De Bibliotheek en de Belastingdienst

28 februari 2019

Inwoners van Velsen die informatie willen over de digitale belastingaangifte kunnen vanaf maandag 11 maart terecht in de Bibliotheek op het Dudokplein 16 in IJmuiden. Samen met de sociaal raadslieden van Socius biedt de Bibliotheek twee informatiebijeenkomsten aan ter voorbereiding op de digitale belastingaangifte.

Bekijk details van De Bibliotheek en de Belastingdienst

• Boekpresentatie herdenking Februaristaking 1941

26 februari 2019

Het betreft het boek 'Arbeidersverzet tijdens de Duitse bezetting. Herinneringen en overdenkingen' van de hand van Hugo van Langen (95), onder redactie van Erik Gerritsma.

Bekijk details van Boekpresentatie herdenking Februaristaking 1941

• Valentijn actie top drie

13 februari 2019

Uit alle leuke reacties hebben we een top drie geselecteerd en een winnaar!

Bekijk details van Valentijn actie top drie

• Is lezen je lief?

1 februari 2019

Met valentijn voor de deur vragen we ons af wat is het meest romantische boek in Bibliotheek van Velsen? E-mail ons je top 3 meest romantische boeken en op 14 februari maken wij de romantische top 3 van Velsen bekend. Onder de inzenders verloten wij een romantische prijs.

Bekijk details van Is lezen je lief?

• ‘De Bibliotheek op School’ op basisschool de Pleiaden geopend

31 januari 2019

Woensdag 23 januari hebben basisschool De Pleiaden en de Bibliotheek Velsen ‘de Bibliotheek op school’ op basisschool De Pleiaden geopend. In het bijzijn van alle leerlingen heeft de leerlingenraad samen met Martijn van Embden, bestuurder van OPO IJmond, de officiële opening uitgevoerd.

Bekijk details van ‘De Bibliotheek op School’ op basisschool de Pleiaden geopend

• Enquête Cultuur in Velsen

28 januari 2019

Velsen heeft van alles te bieden aan kunst en cultuur. Hoe kan dat nog beter, wat missen we, waar moeten we meer in investeren? Vul deze enquête over kunst en cultuur in Velsen in en laat ons jouw ideeën over kunst en cultuur in Velsen horen!

Bekijk details van Enquête Cultuur in Velsen

• Cadeautje van de Bieb!

23 januari 2019

Word nu lid van de bibliotheek en ontvang een vingerpopje van Harry de kat uit het prentenboek ‘Harry zoekt een huis’ gratis! Deze actie is geldig tijdens de Nationale Voorleesdagen van 23 januari tot en met 2 februari. Schijf nu je kind gratis in voor een lidmaatschap. Let op: zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Cadeautje van de Bieb!

• Wise update

23 januari 2019

De werkzaamheden vinden plaats op zondag 10-02-2019 van 17.30 - 23.00 uur. Wise, de catalogus, mijn menu, de Wise App en alle andere Wise onderdelen zijn gedurende de update niet beschikbaar. Rond 23:00 uur verwachten we dat Wise weer beschikbaar is.

Bekijk details van Wise update