Actueel

Resultaat 21 - 30 (van 61)

 • Tariefwijziging per 1 januari 2023 Bekijk details

  1 december 2022

  Ook de Bibliotheek heeft te maken met stijgende prijzen voor onder andere onderhoud en energie. In dit bericht brengen we je op de hoogte van de wijzigingen rondom onze abonnementen in 2023.

 • Sint in het land Bekijk details

  12 november 2022

  Sinterklaas is weer in het land! Een leuke en spannende tijd breekt aan voor de kinderen. Sinterklaas wordt nog leuker met leuke tips voor boeken, films, muziek en activiteiten!

 • Vacature lid Raad van Toezicht Bekijk details

  2 november 2022

  Vanwege het rooster van aftreden en het instromen van onze trainee zijn wij op zoek naar één toezichthouder met het profiel onderwijs, cultuureducatie en culturele sector in deze volgorde van belangrijkheid.

 • Heden CD's te koop in de Bibliotheek Bekijk details

  26 oktober 2022

  Naast boeken kun je ook afgeschreven CD's kopen in de Bibliotheek. De CD's kosten 50 cent per stuk. Graag pinnen vanaf 1 euro. Dus kom langs en snuffel in onze collectie afgeschreven CD's en boeken.

 • In November geeft de Bibliotheek het boek Mevrouw, mijn moeder cadeau Bekijk details

  23 oktober 2022

  Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van de campagne Nederland Leest geeft de Bibliotheek aan haar leden in november Mevrouw, mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau.

 • Kom ook griezelen in de Bibliotheek bij het Halloweenfeest Bekijk details

  23 oktober 2022

  Spannende verhalen en griezelige geintjes in Bibliotheek IJmuiden. Kom je ook naar ons Halloweenfeest? Het is leuk als je verkleed komt. De toegang is gratis. Zaterdag 29 oktober vanaf 10.30 uur in de Bibliotheek in IJmuiden.

 • Informatiebijeenkomst Patientenportaal Bekijk details

  13 oktober 2022

  Maakt je huisarts ook al gebruik van een patiënten portaal en weet je niet zo goed hoe dat werkt? Dan is dit echt iets voor jou! Er komen steeds meer digitale mogelijkheden voor mensen om hun eigen gezondheid te monitoren en zorg te regelen. Huisartsen moedigen patiënten aan om gebruik te maken van patiënten portalen. Tijdens de informatiebijeenkomsten van DigiVitaler wordt uitleg gegeven over de twee patiënten portalen die door huisartsen in de regio het meest gebruikt worden. Gratis deelname.

 • De Bibliotheek zoekt kunstenaars voor expositie Bekijk details

  10 oktober 2022

  Ben jij creatief en wil je jouw werk in de Bibliotheek tentoonstellen? De Bibliotheek is op zoek naar kunstwerken met het thema - Winter in Velsen - voor de expositie in december 2022. Alle kunstenaars worden uitgedaagd, van amateurs tot professionals.

 • Geheugenkabinet in Bibliotheek Velserbroek Bekijk details

  30 september 2022

  Op 29 september is in de Bibliotheek in Velserbroek het Geheugenkabinet geopend door wethouder Marianne Steijn. In het Geheugenkabinet zijn allerlei materialen over het brein en dementie verzameld. Naast boeken vind je daar ook informatie van Stichting Alzheimer.

 • Boekenweek van Jongeren start 16 september Bekijk details

  14 september 2022

  Elk jaar is tijdens de Boekenweek van Jongeren de 3PAK geschenkbundel met korte verhalen van drie topauteurs te verkrijgen bij de Bibliotheek. Kom dus snel naar de Bibliotheek in IJmuiden of Velserbroek en pak de 3PAK geschenkbundel na jouw bibliotheekbezoek gratis mee! Op = op.

Paginanavigatie