Resultaat 11 - 20 (van 61)

• Wise update

23 januari 2019

De werkzaamheden vinden plaats op zondag 10-02-2019 van 17.30 - 23.00 uur. Wise, de catalogus, mijn menu, de Wise App en alle andere Wise onderdelen zijn gedurende de update niet beschikbaar. Rond 23:00 uur verwachten we dat Wise weer beschikbaar is.

Bekijk details van Wise update

• Langverwachte update e-booksapp beschikbaar!

23 januari 2019

In de Play Store van Google is de langverwachte update van de e-booksapp voor Android beschikbaar (versie 4.0.15). Deze update moet het probleem verhelpen waarbij sommige gebruikers geen nieuwe e-books konden ophalen of hun boekenplank niet konden verversen.

Bekijk details van Langverwachte update e-booksapp beschikbaar!

• Digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd

21 januari 2019

Wegens ziekte van onze collega, is het wekelijkse digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd. Zodra deze weer van start gaat plaatsen we het in de agenda.

Bekijk details van Digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd

• Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen

15 januari 2019

Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke gratis activiteiten in de Bibliotheek voor peuters, kleuters en volwassenen veelal geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

Bekijk details van Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen

• Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

8 januari 2019

De cursisten van docente van KunstForm Afke Spaargaren exposeren in de maand januari in de Bibliotheek van IJmuiden. De werken zijn de hele maand januari te bewonderen maar 15 januari om 11.00uur is er de officiële opening met directeur Tjeerd de Kort.

Bekijk details van Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

• Nieuwe jeugdboeken voor de Bibliotheek

22 december 2018

De boekenmarkt in de Bibliotheek heeft weer ruimte gemaakt voor nieuwe aanwinsten. De opbrengst van ruim €500,- is ten behoeve gekomen van de jeugdcollectie.

Bekijk details van Nieuwe jeugdboeken voor de Bibliotheek

• Update problemen e-booksapp

19 december 2018

Het is helaas nog niet duidelijk wat de storing in de Android-versie van de e-booksapp veroorzaakt. In het geval van de iOS-app zijn we de oorzaak van de problemen waarschijnlijk op het spoor. Maar helaas lukt het niet om voor de kerst beide apps te updaten.

Bekijk details van Update problemen e-booksapp

• Bibliotheek Velsen feliciteert geslaagde Digisterker cursisten

8 december 2018

De drie deelnemers van de laatste Digisterker cursus hebben hun welverdiende certificaat in ontvangst mogen nemen. Bibliotheek Velsen feliciteert ze van harte met hun behaalde resultaten!

Bekijk details van Bibliotheek Velsen feliciteert geslaagde Digisterker cursisten

• Hanny wint kookschortactie met plantaardig herfstmenu

8 december 2018

Hanny Tibboel uit IJmuiden is de winnaar van de Kookschortactie van de Kookboekenweek! Hanny stelde drie heerlijke vegetarische recepten samen voor een feestelijk drie-gangen menu.

Bekijk details van Hanny wint kookschortactie met plantaardig herfstmenu

• Nationale 2018 test van BNNVARA!

30 november 2018

Graag nodigen we jullie uit om donderdag 13 december gratis aanwezig te zijn bij de Nationale 2018 test van BNNVARA!

Bekijk details van Nationale 2018 test van BNNVARA!