Resultaat 11 - 20 (van 48)

• Online Bibliotheek stopt in 2019 met cursussen

23 november 2018

De online Bibliotheek stopt per 1 januari 2019 met de pilot online cursussen. Klanten die uiterlijk 31 december 2018 aan een cursus beginnen hebben nog een heel jaar de tijd om die af te ronden. Vanaf januari is het echter niet meer mogelijk om aan een nieuwe cursus te beginnen.

Bekijk details van Online Bibliotheek stopt in 2019 met cursussen

• KLik & Tik en Digister 6 januari weer van start!

21 november 2018

Klik &Tik en Digisterker hebben een decemberstop. Laatste keer is 17 dec en we starten weer vanaf 6 januari!

Bekijk details van KLik & Tik en Digister 6 januari weer van start!

• Boekenmarkt

21 november 2018

Grijp je kans!

Bekijk details van Boekenmarkt

• Week van de mediawijsheid

16 november 2018

Met de opmars van de smartphone is onze duim een machtig instrument geworden. Of we er nu mee scrollen, klikken of swipen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws, met je volgers delen wat je vandaag hebt meegemaakt of op zoek naar een nieuwe date? Je duim regelt het allemaal.

Bekijk details van Week van de mediawijsheid

• Incasso datum aangepast

14 november 2018

In verband met de overgang naar een ons nieuwe systeem Hosted Wise, is de datum van de incasso aangepast. Waar in het verleden rond de 20ste werd afgeschreven, wordt het abonnementsgeld nu rond de 8e geïncasseerd.

Bekijk details van Incasso datum aangepast

• Kookboekenweek winactie

13 november 2018

Maak kans op een uniek kookschort tijdens de Kookboekenweek bij Bibliotheek Velsen!

Bekijk details van Kookboekenweek winactie

• Online Catalogus nog makkelijker te vinden

13 november 2018

Vanaf nu is de catalogus nog beter vindbaar op onze website. In het menu vind je onder Collectie drie nieuwe submenu’s: Hoofdmenu, Aanwinsten en Toplijsten. Zo beweeg je snel naar het onderdeel van jouw keuze en kun je nog makkelijker navigeren door alles wat de catalogus te bieden heeft.

Bekijk details van Online Catalogus nog makkelijker te vinden

• Boekenmarkt Bibliotheek Velsen

12 november 2018

Om de collectie up-to-date te houden is het weer tijd om plaats te maken op de planken. De Bibliotheek Velsen houdt daarom een boekenverkoop. Met de opbrengst van de boeken investeren we deze keer in nieuwe materialen voor de jeugdcollectie. De Bibliotheek vindt leesplezier en taalvaardigheid van de jeugd heel belangrijk!

Bekijk details van Boekenmarkt Bibliotheek Velsen

• Kookboekenweek 2018

9 november 2018

Van 10 t/m 18 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven bij de bibliotheek.

Bekijk details van Kookboekenweek 2018

• Baby Jayden vindt gouden wikkel uit Boekstart koffer

6 november 2018

Afgelopen zaterdag was het zover! De gouden wikkel uit de boekstartkoffertjes is gevonden door baby Jayden Koops. In de bibliotheekvestiging in IJmuiden waren de ouders van Jayden blij verrast met het verrassingspakket.

Bekijk details van Baby Jayden vindt gouden wikkel uit Boekstart koffer