Resultaat 11 - 20 (van 29)

• Online TijdschriftenBieb-app

13 december 2020

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine. De app is gratis als lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van Online TijdschriftenBieb-app

• Vacature Directeur-Bestuurder

9 december 2020

Bibliotheek Velsen en KunstForm Velsen zijn op zoek naar een nieuwe directeur.

Bekijk details van Vacature Directeur-Bestuurder

• Winnaar NS Publieksprijs bekend!

27 november 2020

NS publieksprijs. Stem nu en win een jaar lang gratis boeken én gratis reizen met de trein

Bekijk details van Winnaar NS Publieksprijs bekend!

• Nieuw voor kinderen - Junior Wise

25 november 2020

Een speciale jeugdcatalogus waar kinderen (boek)titels en interessante digitale bronnen kunnen zoeken… en vinden! Speciaal voor nieuwsgierige en leesgrage kinderen van 8 tot 12 jaar.

Bekijk details van Nieuw voor kinderen - Junior Wise

• Ontmoet Schrijvers Online

19 november 2020

Gedurende een aantal weken kan iedereen verschillende schrijvers via een webinar ontmoeten en vragen stellen.

Bekijk details van Ontmoet Schrijvers Online

• Nederland Leest

2 november 2020

Kleine geschiedenis, grote verhalen. De hele maand november staat de Bibliotheek in het teken van Nederland Leest. In heel Nederland lezen we dan hetzelfde boek dat wij cadeau geven aan al onze leden en trouwe bezoekers.

Bekijk details van Nederland Leest

• Informatiekrant Jeugd en Gezin

14 oktober 2020

Laten we eerlijk zijn: kinderen opvoeden is niet altijd makkelijk. Er is geen opleiding voor, ieder kind is uniek, er zit geen gebruiksaanwijzing of handleiding bij. In deze informatiekrant staat hoe het Centrum Jeugd en Gezin je kan helpen.

Bekijk details van Informatiekrant Jeugd en Gezin

• Maand van de Geschiedenis

10 oktober 2020

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, dit jaar met het thema Oost/West. Met ruim 500 activiteiten door heel Nederland ontdek je gisteren om vandaag te begrijpen.

Bekijk details van Maand van de Geschiedenis

• Nieuw: Online Bibliotheek-app

9 oktober 2020

Maak gebruik van een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Deze vervangt de huidige app voor de e-books en LuisterBieb, is gebruiksvriendelijker én heeft meer mogelijkheden!

Bekijk details van Nieuw: Online Bibliotheek-app

• Kinderboekenweek 2020

5 oktober 2020

Woensdag 7 oktober is er een Voorleesfeest in IJmuiden en vrijdag 9 oktober de voorleesactiviteit Boekstartpret in Velserbroek. Wil je ook komen? Geef je dan nu op!

Bekijk details van Kinderboekenweek 2020