One-Shot Dungeons and Dragons

8 april 2024, van 17:00 tot 21:00 | Bibliotheek IJmuiden

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wil jij ook Dungeons & Dragons spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dungeons & Dragons is een rollenspel waarin je jouw zelfbedachte held speelt. Samen met de leden van je party gaan jullie op avontuur in het verhaal van onze spelleider en Dungeon Master. Ga je mee?

Om je voor te bereiden op het avontuur en om kennis te maken met Dungeons & Dragons organiseert Tobias 3 One-shot workshops op maandagavonden van 17:00 tot 21:00 in Bibliotheek IJmuiden. Op maandag 25 maart, 8 april, 15 april zijn er One-Shots! Mis ze niet! 

21 April is het gezelschap klaar om te vertrekken en dan is het iedere maandagavond Dungeons & Dragons avond in Bibliotheek Velsen.
Waar wacht je op? Adventure awaits! Zet je fantasie aan het werk, neem je vrienden mee en stap met ons in de wereld van Dungeons & Dragons. Zorg dat je erbij bent en geef je op. De workshop is geschikt voor avonturiers vanaf 16 jaar, een Bibliotheekabonnement is niet nodig. Deze workshop heeft een max. aantal deelnemers van 6 personen. Let op! De One-Shots starten om 17:00, dan hebben we allemaal honger, dus neem vooral je eten mee!
 

Reserveer je plek!