Actueel

Resultaat 61 - 64 (van 64)

 • Wise update

  23 januari 2019

  De werkzaamheden vinden plaats op zondag 10-02-2019 van 17.30 - 23.00 uur. Wise, de catalogus, mijn menu, de Wise App en alle andere Wise onderdelen zijn gedurende de update niet beschikbaar. Rond 23:00 uur verwachten we dat Wise weer beschikbaar is.

  Bekijk details van Wise update

 • Langverwachte update e-booksapp beschikbaar!

  23 januari 2019

  In de Play Store van Google is de langverwachte update van de e-booksapp voor Android beschikbaar (versie 4.0.15). Deze update moet het probleem verhelpen waarbij sommige gebruikers geen nieuwe e-books konden ophalen of hun boekenplank niet konden verversen.

  Bekijk details van Langverwachte update e-booksapp beschikbaar!

 • Digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd

  21 januari 2019

  Wegens ziekte van onze collega, is het wekelijkse digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd. Zodra deze weer van start gaat plaatsen we het in de agenda.

  Bekijk details van Digitaal inloopspreekuur tijdelijk geannuleerd

 • Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen

  15 januari 2019

  Voorlezen is altijd een klein feestje, én belangrijk voor de taalontwikkeling. Daarom is er tijdens de Nationale Voorleesdagen extra aandacht voor voorlezen. Met leuke gratis activiteiten in de Bibliotheek voor peuters, kleuters en volwassenen veelal geïnspireerd op het prentenboek van het jaar 2019: Een huis voor Harry van Leo Timmers.

  Bekijk details van Harry zoekt een huis tijdens de Nationale Voorleesdagen