Actueel

Resultaat 51 - 60 (van 64)

 • Bibliotheek Velsen zoekt helpende hand

  26 maart 2019

  Bibliotheek Velsen is op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen in de vestiging in IJmuiden of in Velserbroek, maar eventueel ook op locatie inzetbaar zijn.

  Bekijk details van Bibliotheek Velsen zoekt helpende hand

 • Powermoms in de Bibliotheek

  11 maart 2019

  In het thema van de boekenweek - Moeder de vrouw- is er op woensdagavond 27 maart de interessante lezing georganiseerd Van stressmoeder naar powermom.

  Bekijk details van Powermoms in de Bibliotheek

 • 15 maart onderwijsstaking , kom naar de bieb!

  11 maart 2019

  Landelijke onderwijsstaking, samen maken we het gezellig in de bieb! Vrijdag 15 maart 2019 gaan medewerkers uit alle onderwijssectoren weer staken. Vervelend voor leraren dat het nog steeds nodig is en vervelend voor ouders die ineens opvang of vrij moeten regelen. Maar laten we er juist daarom met z'n allen het beste van maken!

  Bekijk details van 15 maart onderwijsstaking , kom naar de bieb!

 • De Bibliotheek en de Belastingdienst

  28 februari 2019

  Vanaf 1 maart kan er weer belastingaangifte worden gedaan. Online gaat dit sneller en gemakkelijker. Maar niet iedereen beschikt over een computer. Wie zelf aangifte wil doen zonder hulp kan terecht bij Bibliotheek Velsen op het Dudokplein 16 in IJmuiden. Voor belastingzaken zijn twee computers met internet gratis beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Deze computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook als u geen lid bent van de bibliotheek.

  Bekijk details van De Bibliotheek en de Belastingdienst

 • Boekpresentatie herdenking Februaristaking 1941

  26 februari 2019

  Het betreft het boek 'Arbeidersverzet tijdens de Duitse bezetting. Herinneringen en overdenkingen' van de hand van Hugo van Langen (95), onder redactie van Erik Gerritsma.

  Bekijk details van Boekpresentatie herdenking Februaristaking 1941

 • Valentijn actie top drie

  13 februari 2019

  Uit alle leuke reacties hebben we een top drie geselecteerd en een winnaar!

  Bekijk details van Valentijn actie top drie

 • Is lezen je lief?

  1 februari 2019

  Met valentijn voor de deur vragen we ons af wat is het meest romantische boek in Bibliotheek van Velsen? E-mail ons je top 3 meest romantische boeken en op 14 februari maken wij de romantische top 3 van Velsen bekend. Onder de inzenders verloten wij een romantische prijs.

  Bekijk details van Is lezen je lief?

 • ‘De Bibliotheek op School’ op basisschool de Pleiaden geopend

  31 januari 2019

  Woensdag 23 januari hebben basisschool De Pleiaden en de Bibliotheek Velsen ‘de Bibliotheek op school’ op basisschool De Pleiaden geopend. In het bijzijn van alle leerlingen heeft de leerlingenraad samen met Martijn van Embden, bestuurder van OPO IJmond, de officiële opening uitgevoerd.

  Bekijk details van ‘De Bibliotheek op School’ op basisschool de Pleiaden geopend

 • Enquête Cultuur in Velsen

  28 januari 2019

  Velsen heeft van alles te bieden aan kunst en cultuur. Hoe kan dat nog beter, wat missen we, waar moeten we meer in investeren? Vul deze enquête over kunst en cultuur in Velsen in en laat ons jouw ideeën over kunst en cultuur in Velsen horen!

  Bekijk details van Enquête Cultuur in Velsen

 • Cadeautje van de Bieb!

  23 januari 2019

  Word nu lid van de bibliotheek en ontvang een vingerpopje van Harry de kat uit het prentenboek ‘Harry zoekt een huis’ gratis! Deze actie is geldig tijdens de Nationale Voorleesdagen van 23 januari tot en met 2 februari. Schijf nu je kind gratis in voor een lidmaatschap. Let op: zolang de voorraad strekt.

  Bekijk details van Cadeautje van de Bieb!