Resultaat 41 - 48 (van 48)

• Bibliotheek maakt doorstart kunstencentrum mogelijk

27 juli 2018

In de zoektocht van de Gemeente Velsen naar een geschikte overnamepartij van het failliete Kunstencentrum Velsen (KCV) heeft de curator de voorkeur gegeven aan Stichting Bibliotheek Velsen. Op woensdag 25 juli 2018 heeft de officiele overdracht van het KCV bij de curator plaats gevonden. Naast het uitlenen van boeken is Bibliotheek Velsen ook een stimulerende plek voor educatie en maatschappelijke dienstverlening voor alle inwoners van Velsen.

Bekijk details van Bibliotheek maakt doorstart kunstencentrum mogelijk

• Maandag 30 juli server onderhoud

23 juli 2018

Vanwege werkzaamheden aan de servers zijn een aantal diensten niet beschikbaar op maandag 30 juli.

Bekijk details van Maandag 30 juli server onderhoud

• Leescafé twee weken gesloten

16 juli 2018

Wegens vakantie is ons Leescafé de komende twee weken gesloten. Vanaf dinsdag 31 juli ben je weer van harte welkom!

Bekijk details van Leescafé twee weken gesloten

• Facebook actie, doe mee!

16 juli 2018

WIL JE OOK ZO'N SUPERLEUK ZOMERPAKKET?

Bekijk details van Facebook actie, doe mee!

• Velsen divers en gevarieerd

13 juli 2018

Tjeerd de Kort is directeur-bestuurder van de bibliotheek Velsen en ook bestuurslid van de citymarketingorganisatie IJmuiden i.o. Hij ziet citymarketing als een prachtige manier om meer mensen enthousiast te maken om in Velsen te wonen, te recreëren, een opleiding te volgen en te ondernemen.

Bekijk details van Velsen divers en gevarieerd

• Gratis kijken bij TV opname over boeken

4 juli 2018

Matthijs van Nieuwkerk presenteert Moby Dick. Een programma over de kracht van boeken en bijzondere levensverhalen.

Bekijk details van Gratis kijken bij TV opname over boeken

• Wat merk je van de nieuwe privacy-wet?

3 juli 2018

Wij zijn verplicht om gegevens van onze klanten te beschermen, daarom staan er geen volledige namen meer op de reserveringsbonnen.

Bekijk details van Wat merk je van de nieuwe privacy-wet?

• Winnaar Kinderjury 2018 bekend

3 juli 2018

Na twee maanden in spanning afwachten is het dan zover. De winnaar van de Kinderjury 2018 is bekend. Duizenden kinderen hebben gestemd op hun favoriete boek.

Bekijk details van Winnaar Kinderjury 2018 bekend