Actueel

Resultaat 41 - 44 (van 44)

 • Podcasts over lezen, luisteren, boeken en andere bibliotheken Bekijk details

  22 september 2021

  Podcasts zijn hip en een goede inspiratiebron voor het ontdekken van boeken. Op deze nieuwe pagina staan leuke en interessante podcasts over lezen, over boeken en podcasts van bibliotheken bij elkaar. Lekker luisteren en lezen maar!

 • Informatiemiddag Vrijwilligerswerk Bekijk details

  2 september 2021

  Wil je meer weten over vrijwilligerswerk in de Bibliotheek? Kom langs op woensdag 8 september! Vrijwilligerswerk in de bibliotheek heeft tal van voordelen.

 • Dit najaar nieuw in de Bibliotheek: een studiekring! Bekijk details

  16 augustus 2021

  Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een "rondje actualiteiten", er wordt een gekozen onderwerp besproken en je neemt deel aan de discussie. Een studiekring is naast op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen met anderen delen. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen.

 • Openingstijden en Huisregels Bekijk details

  25 juni 2021

  Iedereen is welkom in onze vestigingen in IJmuiden en Velserbroek. Een bezoek aan de Bibliotheek is nog steeds aan maatregelen gebonden. We richten de Bibliotheek zo in dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om in de Bibliotheek aanwezig te zijn.

Paginanavigatie