Actueel

Resultaat 41 - 50 (van 61)

 • Taalhuis spreekuur in de zomervakantie Bekijk details

  15 juli 2022

  Tijdens de zomervakantie van 18 juli tot en met 26 augustus is er geen taalspreekuur. Op woensdag 31 augustus is er weer taalspreekuur, van 1 uur tot 3 uur, in de Bibliotheek in IJmuiden.

 • Pak je zomer deal! Bekijk details

  29 juni 2022

  Word lid deze zomer en lees de eerste 2 maanden gratis. Niet alleen de prachtige boeken in de collectie maar ook e-books en luisterboeken! Kom voor je vakantie naar de balie voor je abonnement en lees een heel jaar voor een prikkie!

 • Overzichtstentoonstelling cursisten KunstForm Bekijk details

  11 mei 2022

  In mei is een overzicht van wat de cursisten dit jaar hebben gemaakt te zien in het theater van de Bibliotheek in IJmuiden. Het afgelopen jaar hebben de cursisten van Afke Spaargaren zich bezig gehouden met verschillende thema’s. “Frida Kahlo”, “Vogelpracht”, “Wat je lekker vindt “ en het portret van de bekende Velsense fotograaf Reinder Weidijk, die een leuk zelfportret op Facebook plaatste, dat een bron van inspiratie bleek te zijn.

 • Nieuw! De Booktoktafel Bekijk details

  5 maart 2022

  Even geen idee welk boek je wil lezen? Deze Booktokkers weten raad. Nieuw in de Bibliotheek in IJmuiden. De Booktoktafel. Daar vind je de aanbevelingen van de grootste booktokkers in Nederland. Kom langs en laat je inspireren.

 • Kinderjury 2022 Bekijk details

  15 februari 2022

  Stem op jouw favoriete boek! Welk boek uit 2021 vind jij het beste? Laat het heel Nederland weten tijdens de Kinderjury lees- en stemweken! Kies een boek uit 2021 via de boekentips.

 • Week van de Poëzie Bekijk details

  28 januari 2022

  Het voorbije jaar hebben we met zijn allen opnieuw de natuur ontdekt. Niet zozeer de ver-weg-natuur of de hoge-bergen-natuur, maar wel de vergeet-me-nietjes-natuur, de wandel-je-mee-natuur, de hoeveel-vlinders-tel-jij-in-jouw-tuin-natuur, de laten-we-samen-over-een-beekje-springen-natuur.

 • De winkel in de entree van de bibliotheek van de Hartekamp Groep weer open Bekijk details

  28 januari 2022

  De kanjers van de Hartekamp Groep hebben deze maand al veel moois gemaakt. Het is te zien en te koop in de entree van de Bibliotheek in IJmuiden. U kunt terecht op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur (op woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur).

 • Biebbouwers Bekijk details

  17 december 2021

  Een nieuw jaar en een nieuwe serie BiebBouwers-Minecraftchallenges, om kinderen uit te dagen nuB Bibliotheekactiviteiten minder vanzelfsprekend zijn.

 • Snuffelcatalogus Bekijk details

  2 december 2021

  Weet je niet wat je wilt lezen? Je weet geen titel of schrijver? Zoek dan met onze nieuwe snuffelcatalogus naar boeken. De snuffelcatalogus is er voor jong en oud.

 • Online boekbespreking Bekijk details

  25 november 2021

  Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. In het kader van de campagne Nederland Leest geven bibliotheken in november De wandelaar van Adriaan van Dis cadeau. Senia doet ook mee, en organiseert over dit boek een aantal inspirerende pop-up leesclubs.

Paginanavigatie