Resultaat 31 - 40 (van 61)

• Boekenmarkt Bibliotheek Velsen

12 november 2018

Om de collectie up-to-date te houden is het weer tijd om plaats te maken op de planken. De Bibliotheek Velsen houdt daarom een boekenverkoop. Met de opbrengst van de boeken investeren we deze keer in nieuwe materialen voor de jeugdcollectie. De Bibliotheek vindt leesplezier en taalvaardigheid van de jeugd heel belangrijk!

Bekijk details van Boekenmarkt Bibliotheek Velsen

• Kookboekenweek 2018

9 november 2018

Van 10 t/m 18 november is het Kookboekenweek. Ruim een week lang vieren boekhandel en bibliotheek de liefde voor lekker eten en mooie kookboeken. Van beginnende koks tot culinaire toptalenten, van fitgirls tot taartenbakkers: allemaal te zien, te proeven en te beleven bij de bibliotheek.

Bekijk details van Kookboekenweek 2018

• Baby Jayden vindt gouden wikkel uit Boekstart koffer

6 november 2018

Afgelopen zaterdag was het zover! De gouden wikkel uit de boekstartkoffertjes is gevonden door baby Jayden Koops. In de bibliotheekvestiging in IJmuiden waren de ouders van Jayden blij verrast met het verrassingspakket.

Bekijk details van Baby Jayden vindt gouden wikkel uit Boekstart koffer

• Nederland Leest over voeding: we zijn wat we eten

31 oktober 2018

In november verslinden we boekenkasten. We lezen over koken, cultuur, lifestyle, voedingstechnologie en milieu. Bibliotheek Velsen staat van 1 tot en met 30 november namelijk in het teken van Nederland Leest en dit jaar is het thema Voeding!

Bekijk details van Nederland Leest over voeding: we zijn wat we eten

• Open dag KunstForm Velsen

29 oktober 2018

Op zondag 4 november organiseert KunstForm Velsen open huis voor iedereen die geïnteresseerd is in kunst en cultuur of die daarmee aan de slag wil.

Bekijk details van Open dag KunstForm Velsen

• Belangrijk bericht m.b.t. inloggen

8 oktober 2018

Als gevolg van de overstap naar het andere bibliotheeksysteem blijken bepaalde gebruikersnamen van onze leden al te bestaan. Om te voorkomen dat bezoekers elkaars gegevens kunnen inzien, hebben we de gebruikersnamen die gebruikt worden om in te loggen in Mijn Menu en de Bibliotheek Wiseapp, moeten aanpassen en is het niet meer mogelijk om in te loggen met de gebruikersnaam die je gewend bent te gebruiken.

Bekijk details van Belangrijk bericht m.b.t. inloggen

• Start nieuwe leesgroep geschiedenis in Velsen/IJmuiden

28 september 2018

In Velsen start een leesgroep geschiedenis. In Leescafé Dudok (Bibliotheek Velsen) in IJmuiden is op dinsdagochtend 23 oktober een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over geschiedenis te lezen en in contact willen komen met andere lezers.

Bekijk details van Start nieuwe leesgroep geschiedenis in Velsen/IJmuiden

• Boekenvrienden in de Bieb tijdens de Kinderboekenweek

25 september 2018

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek! En natuurlijk is er dan van alles te beleven in de Bibliotheek. Het thema is dit jaar vriendschap en de Bibliotheek pakt uit met boekenvrienden en het kinderboekenweekfeest.

Bekijk details van Boekenvrienden in de Bieb tijdens de Kinderboekenweek

• Soli gekozen tot beste cultuurvereniging van Nederland

24 september 2018

Soli is gekozen tot Vereniging van het Jaar in de categorie cultuur. De leden werden donderdagavond ‘overvallen’ door burgemeester Frank Dales, Rabobank-directeur Martijn van der Schaaf en vertegenwoordigers van NOC*NSF, LKCA en Kunstbende, de initiatiefnemers van de verkiezing. Bron: jutter.nl

Bekijk details van Soli gekozen tot beste cultuurvereniging van Nederland

• Alle lessen van start bij KUNSTFORM Velsen

17 september 2018

De nieuwe stichting KUNSTFORM is volop van start gegaan om een bijdrage te blijven leveren aan de cultuursector van Velsen. Iedereen is welkom om zichzelf in de breedste zin van het woord te ontplooien.

Bekijk details van Alle lessen van start bij KUNSTFORM Velsen