Klik & Tik cursus

Een baan zoeken, een vakantie regelen of een route plannen: dit gaat steeds meer via de computer. Heb je moeite met het werken op de computer? Dan is de cursus Klik en Tik iets voor je. In drie blokken van elk zes weken leer je de computer te bedienen, te typen, het internet te gebruiken en kun je een account op social media aanmaken. De cursus is bedoeld voor beginnende gebruikers van de computer. Je werkt in je eigen tempo aan het lesprogramma in een kleine groep. Deskundige docenten staan voor je klaar als je vragen hebt. Je ontvangt een certificaat na afloop van de cursus.

Schrijf je in!

Kosten
Deelname aan de cursus is gratis. De deelnemers werken met een werkboek. Het is aan te raden om dit werkboek aan te schaffen voor €11,50, zodat u thuis verder kunt oefenen.
Locatie en tijdstip
De cursus vindt iedere maandag plaats in IJmuiden. Het begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Je moet je van tevoren wel aanmelden. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. Als de cursus vol is, word je op de wachtlijst geplaatst.
Aanmelden
Aanmelden kan bij Susann via info@bibliotheekvelsen.nl. Of kom langs bij de servicebalie in één van onze vestigingen.

De cursus Klik en Tik is een goede opstap naar de cursus 'Werken met de e-overheid' van Digisterker. In vier lessen maak je kennis en leer je werken met de digitale overheid. Kijk in de agenda voor meer informatie over deze cursus.