Ga mee op vakantie in de Bibliotheek met Zomerfestijn

Gepubliceerd op: 30 juni 2022 13:42

Ga mee op vakantie in de Bibliotheek. In juli en augustus organiseren KunstForm Velsen, de Volksuniversiteit Velsen en de Bibliotheek Velsen: Zomerfestijn. Bij Zomerfestijn kun je vijf middagen deelnemen aan workshops, andere mensen ontmoeten, dansen en zingen. Op maandag 4 juli gaan we naar Vlaanderen. Na Vlaanderen kun je doorreizen naar Spanje op maandag 11 juli, naar Duitsland op maandag 18 juli, naar Frankrijk op maandag 25 juli en tot slot naar Italiƫ op maandag 1 augustus.

Elke middag staat een land centraal maar gaat het ook vooral om de gezelligheid en het samenkomen. De workshops passen bij het landenthema en gedurende de middag maak je op verschillende manieren kennis met het land. En natuurlijk neem je eigen kunstwerk en een schat aan ervaringen mee naar huis.

Deze activiteit is speciaal voor senioren (55+). Je kunt je ticket kopen bij de balie of via de knop. Deelname kost 4,50 per middag (leden 3,50). Dus ga mee op reis deze zomer. Hier in IJmuiden.