Week van de Alfabetisering

Gepubliceerd op: 20 augustus 2019 08:48

Taal maakt mensen en onze maatschappij sterker. Toch hebben in Nederland 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen en vaak zijn ze ook digitaal minder vaardig. Om zoveel mogelijk mensen in actie te laten komen voor een geletterde samenleving organiseert Stichting Lezen & Schrijven de Week van de Alfabetisering.

9 tot en met 15 september

De 15e editie van de Week van de Alfabetisering staat dit jaar in het teken van het thema DURF! Met deze campagne laten we zien welke mogelijkheden er zijn voor jong tot oud om beter te leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Dat is belangrijk, want onze samenleving wordt sterker als iedereen kan meedoen.

Bibliotheek Velsen en Taal

Kom naar onze informatieavond op 28 augustus aanstaande en ontdek wat Bibliotheek Velsen te bieden heeft op het gebied van Taal en meer!