Vul je Minibieb aan of maak je eigen Minibieb

Gepubliceerd op: 17 april 2020 10:52

Heb je een Minibieb bij je in de tuin of in de straat staan? Het is nu mogelijk om deze Minibieb aan te vullen met afgeschreven boeken uit de Bibliotheek. De boeken hoeven dus niet meer terug naar de Bibliotheek.

Wij zorgen er dan voor dat er op een afgesproken tijdstip een doos met een gevarieerd aanbod voor je klaar staat.

Als je denkt wat een leuk idee, dan is dit natuurlijk het moment op een Minibieb te starten!

Interesse in een doos met afgeschreven boeken?
Voor het aanvragen van een doos boeken stuur je een mail naar info@bibliotheekvelsen.nl met als onderwerp Minibieb. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.

Wat is een Minibieb?
De Minibieb is een kastje of tafel gevuld met boeken. De Minibieb kan je in je eigen tuin of oprit neerzetten. Het werkt volgens het neem-en-geef-principe van boeken lenen, ruilen of achterlaten. Met elkaar en voor elkaar dus. Iedereen laat bij wijze van spreken zijn boeken vrij om een nieuw leven te beginnen en nieuwe lezers te verblijden. Hoe meer Minibiebs, hoe meer leesplezier!