Leest jouw school de langste vlaggenlijn bij elkaar?

Gepubliceerd op: 6 juli 2021 08:34

Veel kinderen vallen in de zomervakantie terug in leesniveau. Om het blijven doorlezen in de zomervakantie extra leuk te maken houden we een SCHOOLBATTLE 'Vlaggetjes Lezen' met alle kinderen uit groep 3 t/m 8 uit Velsen. Haal je vlag op in de Bibliotheek, lees een boek, vul en tekenen je vlag in en wij hangen je vlag bij jouw school voor het raam in de Bibliotheek.

Woensdag 8 september zijn de winnaars bekend!

Aan het eind van de zomervakantie worden alle vlaggen die in beide vestigingen van onze Bibliotheek hangen geteld. De winnende school ontvangt een boekenpakket met 10 boeken voor de schoolbibliotheek cadeau!

Natuurlijk kiezen wij naast de winnende school ook de super-zomer-vlaggetjes-leeskampioen, het kind dat de meeste boeken (en dus vlaggetjes) bij elkaar heeft gelezen. Hij/zij ontvangt een mooi verrassingscadeau. Ook het origineelste vlaggetje wint een prijs!

Deze ‘Vlaggetjes lezen’ schoolbattle duurt tot 1 september 2021.