Van alles te doen in de Bieb tijdens de voorjaarsvakantie

Gepubliceerd op: 5 februari 2020 07:38

De Voorjaarsvakantie staat weer voor de deur. De krokusjes laten hun kopjes al zien maar buiten is het nog guur. Maak nu vast plannen voor de week van 15 tot 23 februari en schrijf je in voor één van de leuke activiteiten in de Bibliotheek.

We beginnen al op Valentijnsdag

14 februari met voorlezen aan de allerkleinsten en een gratis dansworkshop in IJmuiden (vanaf 2 jaar). Schrijf je in op www.bibliotheekvelsen.nl want vol=vol!
Ook kunnen de jonge creatievelingen (6-11 jaar) aan de slag met de Bricks Challenge. Deze workshop wordt gegeven door YOUNG ENGINEERS Haarlem en bevordert de mediawijsheid van het kind. Op 14 februari in Velserbroek en 21 februari in IJmuiden.

Woensdag 19 februari is er een voorleesfeest in Velserbroek voor kinderen van 4-6 jaar.
Kruip lekker op een zitzak en laat je meevoeren in de wondere wereld van een mooi verhaal. Na het voorlezen doen we een leuke activiteit in het thema van het boek. Ook gaan we samen op zoek naar boeken in de bieb. Aanvang 14:30 - 15:30. Gratis toegang.

Vrijdag 21 februari Goochelen met kampioenen.
Houd je van magie en wil je het leren van de beste? Kom dan naar de Bieb voor een magische demonstratie en de kans om eens met de goochelaars te praten. Misschien ga je zelf ook wel goochelen. Vanaf ca 8 jaar. Met Noord Hollandse Kampioenen Dylan Stent en Chris IJzerman en Nederlands jeugdkampioen Charly Tramaa. Deze voorstelling wordt georganiseerd door de Noord Hollandse Bond van Goochelaars. Gratis toegang wel graag inschrijven, de voorstelling begint om 12:00 uur.