Speciaal theater aanbod voor Bibliotheekleden

Gepubliceerd op: 27 november 2018 18:36

Op donderdag 6 december staat de theatervoorstelling Van de koele meren des doods in de Stadsschouwburg Velsen. Maak nu gebruik van de aantrekkelijke korting voor bibliotheekleden en betaal € 27,50 in plaats van € 32,50.

Kijk voor meer informatie, de trailer en uw bestelling op https://stadsschouwburgvelsen.nl/programma/van-de-koele-meren-des-doods.

Gebruik de promo code KOELEMEREN2018 om uw korting te ontvangen.

Over Van de koele meren des doods

Met Ger Thijs, een van de grootste smaakmakers van het Nederlandse toneel, hebben wij een bijzondere band. Want diverse succesvoorstellingen uit zijn koker werden op óns toneel gerepeteerd en 'geboren'. Vol trots tonen wij Ger's nieuwste: zijn bewerking van de literaire klassieker 'Van de koele meren des doods'. Een meeslepend verhaal over het levenslot van een intelligente en gevoelige jonge vrouw die de ware liefde én de zin van haar leven zoekt. Toptoneel dat er toe doet!

Naar de roman van: Frederik van Eden.