Dit najaar nieuw in de Bibliotheek: een studiekring!

Gepubliceerd op: 16 augustus 2021 10:00

Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 senioren, die eens per week of om de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een "rondje actualiteiten", er wordt een gekozen onderwerp besproken en je neemt deel aan de discussie. Een studiekring is naast op de hoogte blijven van maatschappelijke ontwikkelingen, ook eigen ideeën en meningen met anderen delen. De kring kan uitgroeien tot een hechte groep mensen.

Informatiebijeenkomsten studiekring Velserbroek

We organiseren twee bijeenkomsten om je te informeren en enthousiasmeren om deel te nemen. We leggen uit hoe een studiekring werkt, hoe vaak de studiekring samenkomt en wat de kosten zijn (niet veel!).

We organiseren twee informatiebijeenkomsten. Je hoeft er maar één te bezoeken:
Donderdag 2 september van 10:00-11:30 uur.
Zondag 12 september van 13:00-15:00 uur.

Beide informatiebijeenkomsten en de studiekring zijn in Bibliotheek Velserbroek, Maanbastion 476. Wil je meer informatie of je aanmelden? Mail naar aeijnwachter@bibliotheekvelsen.nl of bel naar 0255 52 53 53.

Voor wie is een studiekring?

Voor 50-plussers die breed actief willen blijven, nieuwe mensen willen ontmoeten en ook geestelijk zo actief mogelijk blijven. Een studiekring is geschikt voor mensen die samen nieuwe dingen willen ontdekken, bereid zijn zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis willen uitwisselen.
 

Meer weten of de studiekring?