Schrijfhuis in Bibliotheek Velsen

Gepubliceerd op: 14 januari 2020 14:28

Ook in de 2e cursus Schrijf je Verhaal staat plezier in schrijven voorop. Het verhaal, verzonnen of echt gebeurd, is het belangrijkste. Heb je verhalen in je hoofd maar weet je niet hoe je met schrijven kan beginnen. Of schrijf je al veel, maar raak je verstrikt in verhaallijnen en plotwendingen? Kom dan meedoen.

We beginnen met leuke korte oefeningen om de pennen los te maken. Daarna gaan we ontdekken hoe we langere verhalen kunnen schrijven. Er komen tips aan bod voor de opbouw van een verhaal, maar natuurlijk blijf je er zelf de baas over.

Om te weten of anderen jouw verhaal begrijpen mag je het voorlezen of laten lezen. De bedoeling is elkaar te inspireren en met plezier verder te komen in het schrijven.

We komen 8 maal bij elkaar in de bibliotheek aan het Dudokplein 16 in IJmuiden: 23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 27/2, 5/3, 12/3 en 19/3.
Inschrijfkosten € 4,00 , de cursus is gratis, vol is vol!! Aanmelden kan via de website of bij de balie van de bibliotheek