Powermoms in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 11 maart 2019 14:34

In het thema van de boekenweek - Moeder de vrouw- is er op woensdagavond 27 maart de interessante lezing georganiseerd Van stressmoeder naar powermom.

Voorlichtingsavond

Moeder zijn is heel bijzonder, maar af en toe ook flink frustrerend, stressvol, pijnlijk of onzeker. Soms lijkt het of je alles 10x moet vragen. Voor je het weet sta je toch te schreeuwen of stressen, terwijl je je voorgenomen had dat juist niet te doen. Anke van der Bor van Pentakel Coaching en Begeleiding voor moeders geeft daarom een voorlichtingsavond in de Bibliotheek IJmuiden.

Een aanrader

In deze bijeenkomst krijg je informatie om relaxter en zelfverzekerder te zijn als moeder. Je krijgt meer vertrouwen en durf in je eigen handelen, waardoor er voor jou meer plezier en rust in het moeder zijn ontstaat .

Ben jij dat gevoel kwijt en heb je behoefte aan concrete tips en een duidelijke koers die bij jouw situatie past? Wil je:
– ook als je kinderen niet luisteren of je gestrest bent, liefdevol kunnen reageren op je kinderen?
– dat er meer momenten zijn waarop je ontspannen en in liefdevolle verbinding met je kind(eren) kan communiceren?
– concrete hulp waardoor de dagelijkse rituelen zoals eten/naar bed/naar school relaxt(er) verlopen?

Dan is deze lezing een absolute aanrader!