Pop-up KerstKerk

Gepubliceerd op: 5 december 2017 08:17

Kerken van Velsen openen 'Pop-up KerstKerk'. Kerst is een feest van licht en vrede. Overal ter wereld wordt dit gevierd. In de hal van de cemtrale bibliotheek van Velsen in IJmuiden laten een aantal kerken van Velsen zien wat kerstmis voor hen betekent. In de weken voor kerst openen zij daar een pop-up Kerst Kerk. Er is een grote kerststal, want het kerstfeest begint met de geboorte van Jezus in een stal.

Kerstwensen

Ook zijn er kerstbomen vol met lichtjes en kerstwensen. Bezoekers van de bibliotheek en iedereen die even langs wil komen kan een kerstwens meenemen of er één toevoegen.

De kerken delen ook informatie uit over alle kerstvieringen die er deze maand gehouden worden. In december heeft iedereen het druk met de kerstboodschappen. De kerken delen op deze manier hun 'kerstboodschap' uit. De 'Pop- up KerstKerk' is geopend tijdens de openingstijden van de bibliotheek van zaterdag 9 december tot en met zaterdag 23 december.

Kerst met Joris in Velserbroek

Joris’ Kerstboom staat in de bibliotheek Velserbroek. Kom jij ook je Kerstwens in de boom hangen? Volg hier de uitzendingen van Joris.