Nationale 2018 test van BNNVARA!

Gepubliceerd op: 30 november 2018 15:15

Graag nodigen we jullie uit om donderdag 13 december gratis aanwezig te zijn bij de Nationale 2018 test van BNNVARA!

Jij kunt erbij zijn!

In het programma blikken we terug, onder leiding van Sophie Hilbrand, op het jaar 2018. Dit was natuurlijk het jaar van de belachelijk warme zomer, de veelbesproken Brexit, een nieuwe privacywet en natuurlijk de aandacht rondom #metoo. De kennis van zowel het publiek als van een panel met Bekende Nederlanders wordt getest aan de hand van 25 vragen. Weet jij alle hoogtepunten van 2018 nog? Wat gebeurde er in het nieuws, de politiek, de sport, in de muziek en de media: wat was hot en wat was not?! Ben jij van dit alles op de hoogte? Test je kennis live in de studio!

Erbij zijn?
Stuur dan snel een mail terug naar publiek@tvtickets.nl en vermeld daarin de namen en geboortedata (minimaal 16 jaar) van de personen die meekomen. Jullie worden op 13 december uiterlijk om 18.15u verwacht in Studio 20 op het Mediapark in Hilversum. Er kan gratis geparkeerd worden bij de parkeerplaats van BNNVARA. Daarnaast is de studio op loopafstand van NS-station Hilversum Media Park.