Kookboekenweek in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 5 november 2019 08:24

Van 8 t/m 17 november is het Kookboekenweek. Ruim een week vieren boekhandel en bibliotheek mooie kookboeken en de liefde voor lekker eten. Daarnaast liggen ze vol met de mooiste, leukste, beste, informatiefste en coolste kookboeken.

Kookboeken blijven populair

Kookboeken doen het al een aantal jaren ontzettend goed in Nederland. Dit jaar doen kookboeken het zowel in afzet als omzet beter dan de markt. Zo steeg de verkoop van kookboeken het afgelopen jaar ten opzichte van het jaar hiervoor met 4,2%. Of dat nou dieet gerelateerde kookboeken zoals Slimmer slank met Sonja van Sonja Bakker, gezonde receptenboeken of een echt chefs kookboek zoals Jamie’s VEG van Jamie Oliver of Simpel van topchef Yotam Ottolenghi zijn, kookboeken blijven zeer populair op de Nederlandse keukentafel.

Kookboekenweek in de Bibliotheek

Kom langs in de Bibliotheek voor een leuke tip voor je volgende kookboek, of snuffel nog even tussen de afgeschreven boeken naar een juweeltje. Stuur je lekkerste recept in en win een prachtig kookboekenweek schort.