Lezing Anneke van Dok in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 8 november 2022 09:40

In haar nieuwste roman, Het Wajangspel, schetst oud- staatssecretaris en voormalig burgemeester van Velsen Anneke van Dok een spannend spel in een fictief politiek Nederland.

Integrerend samenspel

In de roman beschrijft zij het intregerende samenspel tussen een ambitieuze politicus en zijn spindoctor. Wie heeft de regie over een politieke carrière? Wie is de dalang die de wajangpop bespeelt? De schrijfster illustreert dit dilemma met herkenbare voorvallen, die soms humoristisch zijn en soms ontluisterend.

Lezing 23 november in de Bibliotheek!

Op 23 november van 19:00 – 20:15 uur geeft Annette van Dok een lezing over Het Wajangspel in de Bibliotheek van IJmuiden. Kaarten zijn te reserveren via de website of aan de balie. De kosten zijn € 4,50 en voor leden van de Bibliotheek € 3,50. Voor en na de lezing kun je het boek kopen en laten signeren.

Reserveer hier je kaartje!