Leden gezocht voor participatieraad

Gepubliceerd op: 14 februari 2018 10:58

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Dit geldt zeker ook voor gehandicapten, chronisch zieken, uitkeringsgerechtigden, jongeren die met zorgen rondlopen of mensen die moeilijk aan het werk komen. Zij hebben vaak zelf ook ervaringen, initiatieven en ideeën die hen verder helpen, maar worden niet altijd goed gehoord. De participatieraad ondersteunt hen daarbij. Wil jij ervoor zorgen dat zij goed gehoord worden? Meld je dan nu aan voor de participatieraad.

Meld je aan!

Vanaf 1 april 2018 starten in Beverwijk, Heemskerk en Velsen de participatieraden. Groepen van 7 tot 12 vrijwilligers die, ondersteund door professionals uit de gemeente, zelf aan de slag gaan. Samen manieren bedenken om in contact te komen met de mensen om wie het gaat. Luisteren naar hun ideeën en initiatieven mogelijk maken. Als lid van de participatieraad is jouw kennis en ervaring belangrijk, maar je voelt je vooral betrokken bij sociale vraagstukken. Zo kunnen we met elkaar het samenleven in onze gemeente verbeteren.

Heb je belangstelling om deel te nemen aan de participatieraad? Meld je dan voor 1 maart 2018 aan. Meer informatie kun je lezen op de website van de gemeente.

Beverwijk: www.beverwijk.nl/participatieraad
Heemskerk: www.heemskerk.nl/vacatures
Velsen: https://www.velsen.nl/participatieraad