15 maart onderwijsstaking , kom naar de bieb!

Gepubliceerd op: 11 maart 2019 11:04

Landelijke onderwijsstaking, samen maken we het gezellig in de bieb! Vrijdag 15 maart 2019 gaan medewerkers uit alle onderwijssectoren weer staken. Vervelend voor leraren dat het nog steeds nodig is en vervelend voor ouders die ineens opvang of vrij moeten regelen. Maar laten we er juist daarom met z'n allen het beste van maken!

Relaxen of werken in de bieb terwijl de kids zich vermaken

In de bibliotheek kan dit allemaal! Met een tijdschrift en een kop koffie ontspannen of met je laptop werken gebuik makend van onze gratis Wifi!

Voor de kinderen is ook van alles te beleven. Lekker in stripboeken neuzen of kom naar de Bibliotheek en ga aan de gang met LEGO® tijdens De Bricks® Challenge, een te gekke workshop verzorgd door YOUNG ENGINEERS Haarlem. Schrijf je snel in want vol=vol!