Expositie cursisten Afke Spaargaren in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 8 januari 2019 13:57

De cursisten van docente van KunstForm Afke Spaargaren exposeren in de maand januari in de Bibliotheek van IJmuiden. De werken zijn de hele maand januari te bewonderen maar 15 januari om 11.00uur is er de officiële opening met directeur Tjeerd de Kort.

De cursisten van ‘tekenen en schilderen’ van de dinsdagmiddag en de ‘portret/vrij schilderen’ cursisten van de vrijdagochtend laten hun eigen paradepaardjes zien.

De cursus begint met een gemeenschappelijk thema. Bijvoorbeeld: doorkijkjes, blauw, geluk en zwembad, dit ter inspiratie. Daarna gaat ieder zijn eigen weg en ontstaan de mooiste kunstwerken. Er wordt gewerkt met diverse teken- en schildersmaterialen.

Uiteenlopende onderwerpen als landschap, bloemen, zwembad, kweeperen, bekende personen en stillevens komen aan bod. Toekomstige cursisten zijn van harte welkom.

Aanmelden en informatie telefonisch op nummer 06-22491525.