Deel je biebverhaal met #mijnbibliotheek

Gepubliceerd op: 7 juli 2021 11:30

Het is zomer en iedereen kan weer terecht in de Bibliotheek. Dat willen we met zoveel mogelijk mensen delen via #mijnbibliotheek. Help je mee? Vanaf maandag 21 juni voeren alle bibliotheken een campagne via sociale media. Met vijf vrolijke, sterke beelden vertellen we wat de Bibliotheek voor mensen betekent.

De vijf beelden die we gebruiken in deze campagne vertellen waar bibliotheken voor staan:

• De ontmoetingsplek voor iedereen,
  • de plek waar je blijft groeien,
  • de plek waar letters verhalen worden,
  • de plek die je digitaal op weg helpt,
  • de plek die altijd bereikbaar is.

Doe je mee?

Wat is jouw bibliotheekverhaal? Wat betekent de bieb in jouw dagelijks leven, wat heb je er meegemaakt, ontdekt, geleerd?

Deel het op sociale media en gebruik de hashtag #mijnbibliotheek. Wij plaatsen op Facebook de beelden van de campagne #mijnbibliotheek. Die mag je natuurlijk delen, of je deelt je eigen beeld. Wij zijn benieuwd!

P.S. Je mag ook een mailtje met je Biebverhaal sturen naar info@bibliotheekvelsen.nl .

We hebben al een aantal Biebverhalen verzameld