Bibliotheek IJmuiden en Velserbroek zijn gesloten!

Gepubliceerd op: 1 april 2020 09:45

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Wij volgen nauwgezet de richtlijnen van de plaatselijke GGD en RIVM met betrekking tot het coronavirus. Mochten de richtlijnen worden aangepast, dan volgen wij deze uiteraard onmiddellijk op.

Wegens de nieuwe maatregelen vanuit RIVM zijn wij helaas genoodzaakt om maandag 16 maart onze vestigingen in IJmuiden en Velserbroek t/m dinsdag 19 mei te sluiten; dit om verspreiding van het coronavirus te bestrijden. Dit betekent dat alle activiteiten tot maandag 6 juni zijn geannuleerd.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening?

• Het inleveren van de boeken is mogelijk bij de boekbrievenbussen van Bibliotheek IJmuiden en Bibliotheek Velserbroek.
• Uiteraard zullen we geen te-laat-geld berekenen over de dagen dat we gesloten zijn. Herinneringen over in te leveren materialen kun je negeren.
• Reserveringen kunnen niet opgehaald worden, maar ze blijven voor je klaar staan.

Hoe gaat het verder?

Nieuwe informatie maken wij bekend via onze website en social media.
Zijn er vragen dan kunt u ons mailen op info@bibliotheekvelsen.nl of bellen naar 0255-525353.