Boekenvrienden in de Bieb tijdens de Kinderboekenweek

Gepubliceerd op: 25 september 2018 12:37

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek! En natuurlijk is er dan van alles te beleven in de Bibliotheek. Het thema is dit jaar vriendschap en de Bibliotheek pakt uit met boekenvrienden en het kinderboekenweekfeest.

Feest in de Bieb!

In de maand oktober kunnen alle kinderen boekenvrienden maken in de de Bieb. Op verschillende plaatsen op de jeugdafdeling staan presentaties met verschillende soorten boeken (poëzie, weinig letters, informatie, strips & dierenboeken) Voor iedereen de uitdaging om eens een ander soort boek te proberen. Bij de balie kunnen de kinderen een stempelkaart halen. Als je vijf soorten hebt geprobeerd en je stempelkaart vol hebt, kun je deze inruilen voor een leuk prijsje.

Op zaterdag 6 oktober is het feest in de Bibliotheek. Er komt om 10:30u een poppenkast van theater Poppengrollen en we hebben de beste muziekvereniging van Nederland, Soli om 11:00u met de muzikale voorstelling “Vrienden van Mol, Rat en Pad”. Je kunt ook vriendschapsarmbandjes maken of aan de gang gaan met de boekenvrienden. De toegang is gratis.