Belangrijk bericht m.b.t. inloggen

Gepubliceerd op: 8 oktober 2018 16:47

Als gevolg van de overstap naar het andere bibliotheeksysteem blijken bepaalde gebruikersnamen van onze leden al te bestaan. Om te voorkomen dat bezoekers elkaars gegevens kunnen inzien, hebben we de gebruikersnamen die gebruikt worden om in te loggen in Mijn Menu en de Bibliotheek Wiseapp, moeten aanpassen en is het niet meer mogelijk om in te loggen met de gebruikersnaam die je gewend bent te gebruiken.

Foutmelding

Bij het inloggen krijg je een foutmelding. Probeer in dat geval in te loggen door v_ voor je gebruikersnaam te zetten. Voorbeeld: log je normaal gesproken in met thijs12 dan log je nu in met v_thijs12. Het wachtwoord is ongewijzigd gebleven.Als je eenmaal bent ingelogd, dan kun je jouw gebruikersnaam indien gewenst weer aanpassen naar je eigen keuze. Dit kun je doen in MijnMenu > Mijn Gegevens.

Onze excuses voor het ongemak.