Tijdelijk gesloten, maar de AfhaalBieb is open!

Gepubliceerd op: 4 januari 2021 15:38

De Bibliotheek is met ingang dinsdag 15 december gesloten. De sluiting is het gevolg van de extra overheidsmaatregelen tegen het corona virus. Wij hopen 9 februari de deuren weer te kunnen openen.

Het is jammer dat onze deuren tijdelijk gesloten blijven, maar gelukkig is er nog veel wel mogelijk.

De AfhaalBieb

Vanaf maandag 4 januari is de AfhaalBieb geopend en kun je met een bestelformulier aangeven welke boeken je graag wilt lenen.

Boeken en andere materialen worden automatisch verlengd
Heb je nog boeken of andere materialen thuis, dan schuiven we de uitleentermijn op. Je krijgt geen boete tijdens de sluiting.

Buitenboekenbrievenbussen
De buiten boekenbrievenbussen op beide vestigingen blijven open.

Telefonische bereikbaarheid
Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10:00-12:00 en van 13:00-16:00 uur.

Telefoonnummer vestiging IJmuiden: 0255 525 353
Telefoonnummer vestiging Velserbroek: 023 538 19 01

Reserveringen
Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst via de Wise-app.

Bibliotheek diensten
Diensten van de Bibliotheek zoals de VoorleesExpress, Boek aan Huis en de taalhuisactiviteiten op locatie zijn t/m 9 februari 2021 opgeschort.

Bekijk onze online diensten

• Duizenden e-books en luisterboeken bij de Online Bibliotheek