Nieuw: Online Bibliotheek-app

Gepubliceerd op: 14 september 2020 10:57

Maak gebruik van een nieuwe app voor je e-books en luisterboeken: de online Bibliotheek. Deze vervangt de huidige app voor de e-books en LuisterBieb, is gebruiksvriendelijker én heeft meer mogelijkheden!

In de nieuwe online Bibliotheek-app kun je e-books en luisterboeken lenen en lezen. De app vervangt de oude apps 'E-books' en 'LuisterBieb'. Nieuw is dat je in één app zowel e-books als luisterboeken kunt lenen. En je kunt bijvoorbeeld een favorietenlijstje maken, previews van boeken bekijken en beluisteren, én boeken eenvoudig verlengen als de leentermijn bijna afloopt.

Oude onlinebibliotheek-app

In de oude e-booksapp en in de LuisterBieb-app kan vanaf 8 september alleen nog boeken uitlezen en luisteren. Dus er kan niet meer opnieuw worden geleend.

De oude e-books en Luisterbieb-app blijven nog beschikbaar tot 21 september.

Download de nieuwe app: de Online Bibliotheek

Vanaf 8 september is de nieuwe app te downloaden. Alvast uitproberen? Je kunt nu de bétaversie downloaden op je mobiel of tablet: in de Apple App Store (iOS) en Google Play Store (Android). Let op: je moet je wel opnieuw registreren om gebruik te maken van de nieuwe functies in de app.

Verhalen voor alle leeftijden

Niet alleen volwassenen maar ook kinderen en jongeren kunnen genieten van zo'n 3.500 luisterboeken en ruim 30.000 e-books. Voor de allerkleinsten zijn er boeken van onder andere Woezel & Pip, basisschoolkinderen kunnen genieten van Brief voor de Koning van Tonke Dragt en voor scholieren hebben ze de verzameling boeken die voor school gelezen of geluisterd kunnen worden.

Vragen over de online Bibliotheek-app?

Bekijk de veelgestelde vragen op de website van de Online Bibliotheek.