We zijn weer open!

Gepubliceerd op: 18 november 2020 08:27

Op donderdag 19 november ben je vanaf 10:00 uur weer welkom in onze vestigingen in IJmuiden en Velserbroek. Een bezoek aan de Bibliotheek is nog steeds aan maatregelen gebonden. We hanteren voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers, de maatregelen zoals die geadviseerd zijn door het RIVM.

Openingstijden Bibliotheek IJmuiden:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 10:00-16:00 uur. Self-service van 10:00-13:00 uur.
Woensdag van 13:00-20:00 uur.
Zaterdag van 10:00-14:00 uur.

Openingstijden Bibliotheek Velserbroek:
Woensdag van 13:00-16:00 uur.
Zaterdag van 10:00-14:00 uur.

De huisregels

• Bij binnenkomst verzoeken we je te registreren (naam, adres en telefoonnummer). Deze registratie is t.b.v. het bron- en contactonderzoek.
  • Ook bij binnenkomst je handen desinfecteren.
  • We volgen het landelijk advies op en verzoeken je dringend om een mondkapje (zelf meenemen) te dragen (vanaf 13 jaar) als je de Bibliotheek binnen komt.
  • Iedereen ontvangt een mandje. Er zijn maximaal 30 bezoekers (incl. kinderen t/m 12 jaar) toegestaan in de Bibliotheek. Dit om het aantal contactmomenten te beperken.
  • De computers zijn niet toegankelijk. Werken, studeren of een kopje koffie drinken is niet mogelijk.
  • Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassenen (18 jaar en ouder).
  • In de Bibliotheek is met bewegwijzering duidelijk aangegeven hoe er gelopen moet worden.
  • Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers en Bibliotheekmedewerkers.
  • Het inleveren van de materialen kan alleen in de buiten boekenbrievenbussen. In IJmuiden kunnen de boeken worden ingeleverd bij de buiten boekenbrievenbus in de Piet Heinstraat en in Velserbroek rechts naast de hoofdingang. Je kunt de geleende materialen voorlopig NIET via de balies inleveren.

• Blijf thuis:
    - bij klachten als: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging.
    - als iemand uit jouw huis koorts heeft en/of benauwdheidsklachten.

Natuurlijk blijft onze prachtige collectie tot je beschikking staan!

Tot ziens in de Bibliotheek!