Vitaal & Vrij in de maand Mei

Gezond en positief de zomer in! Deze maand hebben we heerlijk gezond aanbod voor je!


Geniet van het leven met alles wat daar bij hoort. In mei kun je in de Bibliotheek terecht voor informatie over je gehoor en zicht. En kun je lekker swingen en lachen in de Bieb. Kom ook langs!

Dans je fit 12 mei

Je bent nooit te oud om te dansen! Ben jij boven de 55 en wil je nog steeds fit en vitaal door het leven? Dans Je Fit geeft je de perfecte basis om te werken aan conditie, spieren en lenigheid.

Dans je mee? 

Lach workshop 22 mei

Maarten is al 18 jaar lachcoach en geeft al die jaren lachsessies. Er wordt niet om grappen gelachen. Er wordt zonder reden gelachen. Omdat lachen gezond is, goed tegen stress. 

Lach je mee?

Beweeg!


Gezonde voeding en lekkere recepten

Digivitaler Apotheek.nl en gezondheidsapps

Er zijn duizenden apps die beweren je gezondheid te bevorderen. Maar hoe kiest u een goede gezondheidsapp? Om u hierbij te helpen hebben de GGD’en van Nederland een selectie gemaakt van betrouwbare gezondheidsapps en websites. Kom naar deze informatiebijeenkomst van Digivitaler op 10 mei in Velserbroek.

Check de agenda

Gemeente Velsen gaat aan de slag met positieve gezondheid

De gemeente vindt een gezond leven voor haar inwoners belangrijk. Het gaat om meer dan alleen niet ziek zijn. Het gaat om gezonde voeding, bewegen, mentale weerbaarheid, erbij horen, je thuis voelen en een groene omgeving. Met het invullen van de vragen van het programma positieve gezondheid krijg je meer inzicht over hoe het met je gaat. Bekijk het filmpje en doe ook de test.

 

Een beetje aandacht voor jezelf

Zwangerschapspilates bij DanceWorks

DanceWorks Velsen biedt ook op de locatie Velserbroek Dansstudio Michelle Zwangerschapspilates aan. Deze cursus is op de maandagochtend om 9:30 uur. De cursus geschikt voor elke fase van de zwangerschap, omdat de oefeningen op jou persoonlijk worden aangepast. Ook is er in de lessen aandacht voor ademhalingsoefeningen en specifieke houdingen die de zwangere en het kindje gaan helpen tijdens de bevalling. Zo kan jij je veranderende lichaam fit en fysiek sterk houden. De lessen gaan van start bij voldoende aanmeldingen.

Meld je aan