OV Reisloket in de Bibliotheek

27 juni 2022, van 12:30 tot 16:30 | IJmuiden

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kunt u terecht met al uw vragen over het openbaar vervoer. De deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd voor u en weten welke vragen senioren hebben. Kom langs voor antwoord op uw praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. U kunt ook gratis het openbaar vervoer uitproberen.

Het Reisloket is op donderdag 16 juni van 12.30 uur tot 16.30 uur aanwezig in Bibliotheek Velserbroek (Maan Bastion 476, 1991 RH Velserbroek), en op maandag 27 juni van 12.30 uur tot 16.30 in Bibliotheek Velsen (Dudokplein 16, 1971 EP IJmuiden). Voor het persoonlijk Reisadvies zoeken we samen met u op welke reizen u met OV kunt maken. Ook kunnen we u helpen met installeren van een reisplanner op uw smartphone. En u komt te weten hoe voordelig de bus anno nu is: er zijn meerdere aantrekkelijke voordelen voor senioren.

Gratis probeerkaart

Bij het Reisloket kunnen senioren gratis een probeerkaart afhalen, waarmee u een dag lang in alle bussen van Connexxion in Noord-Holland kunt reizen. Leuk voor een dagje uit!