Informatieavond seizoen 2019-2020

28 augustus 2019, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek IJmuiden

Kosten: Gratis toegang

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Laat je inspireren, door een leven lang leren! Op woensdagavond 28 augustus is er een culturele informatieavond in de Bibliotheek in samenwerking met KunstForm en Volksuniversiteit Velsen. Op deze avond presenteren deze organisaties de workshops, lezingen en cursussen voor het nieuwe seizoen en vindt plaats in het theater van de Bibliotheek van

De activiteiten agenda van de Bibliotheek

Zo kan je in de Bibliotheek terecht voor een serie van lezingen, van duurzaamheid tot Young Adults literatuur. Maar ook voor een cursus digitale vaardigheden, rechtsadvies, voorlezen, taalontwikkeling en nog veel meer. Deze avond staan de experts op diverse gebieden je graag te woord met uitleg over het onderwerp en wellicht kunnen we je inschrijven voor een cursus of ga je meedoen als vrijwilliger.

Het programma van de Volksuniversiteit Velsen

DeVolksuniversiteit Velsen heeft weer een gevarieerd programma met veel verschillende talen op diverse niveaus, maar ook creatieve lessen als mozaïek of art journal  kan je vinden in het programma. Op de informatieavond zullen diverse docenten aanwezig zijn om het programma nader toe te lichten en te kijken welk niveau het beste bij je past. Je kunt je gelijk inschrijven de cursussen starten in de week van 23 september.

Wat kan je allemaal doen bij KunstForm?

Tijdens de informatieavond zullen ook van KunstForm diverse docenten aanwezig zijn. Je kunt uitleg krijgen over diverse workshops, wat meer te weten komen over kunsteducatie of je gelijk inschrijven voor een van de vele danslessen bij Danceworks. Er valt genoeg te kiezen!