Pop-Up leesclub - De Wandelaar- Afgelast

29 november 2021, van 14:00 tot 16:00 | Bibliotheek IJmuiden

Kosten: € 4,50 leden | € 5,50 niet-leden

Pop up leesclub over het gratis boek van de bibliotheek de Wandelaar van Adriaan van Dis. Praat mee in de pop up leesclub over het boek de Wandelaar van Adriaan van Dis onder leiding van Miek van de Sande, ambassadeur van Senia Noord-Holland, onder het genot van koffie of thee met macarons.

In november leest heel Nederland één boek De wandelaar van Adriaan van Dis, dat zich afspeelt in Parijs. Bibliotheekleden krijgen dit boek cadeau van de Bibliotheek, het centrum voor ontmoeting en gesprek. Over De wandelaar: wanneer een 60-jarige Nederlandse rentenier in Parijs opeens een straathond in huis krijgt, leert hij tijdens wandelingen het andere Parijs kennen, een stad vol daklozen en bedelaars en talloze illegalen.

Meer informatie over Senia en de leesclubs vind je hier

Bibliotheek IJmuiden. Aanmelden via de balie, telefonisch of via de website