Een avond met jouw favoriete dichters

4 februari 2021, van 19:30 tot 21:00 | Online poëzieavond live vanuit het Bibliotheektheater in Rotterdam

Kosten: Gratis livestream-ticket of bepaal zelf hoeveel je wilt doneren voor je ticket

Ben jij een echte poëzieliefhebber? Meld je dan aan voor Ontmoet Dichters Online! Ontmoet je favoriete dichters en hun voordrachten. Er zijn interviews en en je kan vragen stellen.

Programma
Je kunt tijdens Ontmoet Dichters Online kijken en luisteren naar dichters Tsead Bruinja, Iduna Paalman, Maureen Ghazal en Daniëlle Zawadi. De presentatie van de avond is in handen van de Rotterdamse dichter Daniël Dee.

Aanmelden voor Ontmoet Dichters Online?
Je kunt je gratis aanmelden. Ontmoet Dichters Online is de afsluiting en daarmee onderdeel van de Poëzieweek 2021.

 • Tsead Bruinja is nog tot eind januari 2021 Dichter des Vaderlands. Ook verscheen onlangs zijn bundel Springtij, een mooi voorbeeld van documentaire poëzie.

  Bekijk details van

 • Iduna Paalman debuteerde in 2019 met De grom uit de hond halen. De poëziebundel werd lovend ontvangen, genomineerd voor diverse prijzen en bekroond met de Poëziedebuutprijs 2020.

  Bekijk details van

 • Maureen Ghazal studeerde met haar dichtbundel Altijd verschoven ruimtes af aan de Willem de Kooning Academie. In datzelfde jaar won zij de El-Hizjra literatuurprijs voor haar poëzie.

  Bekijk details van

 • Daniëlle Zawadi, geboren in Democratische Republiek Congo, staat vooral bekend om spoken word performances. Zij won in 2020 de BIPOC (Black Indigenous People of Colour) voice award.

  Bekijk details van

 • De presentatie van de avond is in handen van de Rotterdamse dichter Daniël Dee.

  Bekijk details van