Expositie Hartekampgroep IJmuiden

2 december 2021 t/m 31 januari 2022 | Bibliotheek IJmuiden

Kosten: Vrije toegang tijdens openingstijden

In december en januari zullen wij van Hartekampgroep dagcentrum IJmuiden een mooie expositie organiseren door de Bibliotheek heen. Ook in de hal bij binnenkomst zullen de vitrinekasten mooi gevuld staan met onze prachtige producten. Alles wat u ziet makende cliënten zelf met heel veel plezier! Zo hebben wij op onze locatie aan de Schiplaan 2a 5 groepen, waarin iedere groep zijn eigen specialismen heeft.

Een Pop-up store in de hal van Bibliotheek IJmuiden

kersthanger

We hebben een keramiekgroep, die de prachtigste producten maakt. En een kaarsengroep waarin wij proberen alle leuke trends op te pakken en mee te gaan met wat nu hot is.

Deze groep heeft ook momenten waarin zij zeep maken, van handzeep tot shampoo, niets is hun te gek om te maken!

Dan hebben we 3 creatieve groepen waarin creatief 1 veel met epoxy werkt waarvan de gaafste sleutelhangers bijvoorbeeld gemaakt worden, maar in overleg is er nog veel meer mogelijk!
Op creatief 2 hebben ze de aandacht gericht op het plotteren, zij kunnen middels een computerprogramma en een printer van alles ontwerpen en maken, zo kun je bijvoorbeeld je eigen naam op een broodtrommel laten maken. En niet alleen op broodtrommels hoor, ook voor hen is niets te gek!!

En dan hebben we nog de creatiefgroep 3, zij rijgen de leukste kettingen en zij kunnen ook leuke wijn makers maken, erg leuk ook.

Zoals u leest hebben wij een heleboel kwaliteit in huis en het alle mooiste is dat wij in december en januari onze pop up store mogen opzetten in de hal van de Bibliotheek, dus wij hopen u daar snel te zien!