Anouk van Marsbergen-Even exposeert Femme Fatale

1 september 2018 t/m 30 september 2018 | Bibliotheek IJmuiden

Kunstenares Anouk van Marsbergen – Even exposeert in de maand september in de Bibliotheek van IJmuiden. De entree van de Bibliotheek is al door haar hand versierd, maar nu ook werken op canvas te bewonderen.

Deze veelzijdige dame schildert volgens eigen zeggen ‘alles wat los en vast zit’. Maar de fascinatie voor de vrouwelijke lijnen heb ik al heel lang,
ook door mijn werk als bellypainter (www.bollepret.nl), weet ik als geen ander dat geen vrouw hetzelfde is, maar dat ze allemaal magisch zijn.
Het magische heb ik in deze werken trachten vast te leggen.’

Met deze nieuwe expositie probeert Anouk het publiek te verleiden, te verrassen en uit te dagen. Geïnspireerd door de schoonheid en de kracht van de vrouw in al haar vormen en verschijningen. Te bezichtigen in het theater van de bibliotheek van IJmuiden tijdens openingsuren.