Exposities

 • Mini expositie cursisten Renske Miedema Bekijk details

  16 december 2019 t/m 31 december 2019 | Bibliotheek IJmuiden

  De cursisten van Renske Miedema hebben weer mooie dingen gemaakt. Je kunt ze bewonderen bij de ingang van Bibliotheek IJmuiden.

  16 dec t/m 31 dec

 • Kunstenaar Peter van Oevelen Bekijk details

  1 december 2019 t/m 31 januari 2020

  Peter is 28 jaar en woont in Beverwijk. Hij werkt op Dagcentrum IJmuiden waar hij het enorm naar zijn zin heeft. Hij is één van de exposerende kunstenaars. Peter houdt zich vooral bezig met het maken van mooie, kleurrijke schilderijen. Het liefst schildert hij dierenportretten. Peter kan ook goed keramieken voorwerpen maken. Ook het schilderij op de foto (toen nog niet helemaal af) is te zien op deze bijzondere expositie. Peter: ,,Ik hoop dat jullie veel plezier hebben op de expositie!”

  01 dec t/m 31 jan

 • Kunstwerken Bekijk details

  1 december 2019 t/m 31 januari 2020 | Bibliotheek IJmuiden

  De kunstwerken die je op de expositie ziet zijn gemaakt door de creatieve cliënten van Dagcentrum IJmuiden. Zij maken onder andere schilderijen, keramieken voorwerpen en kaarsen. Alle voorwerpen zijn te koop. Van het geld kopen we weer grondstoffen zodat we nog meer mooie kunst kunnen maken. Wil je iets speciaals, dan kun je altijd binnen lopen bij het Dagcentrum aan de Schiplaan 2a in IJmuiden.

  01 dec t/m 31 jan