Vacatures

Programmeur / Verbinder (24-28 uur)

We zoeken iemand die een actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling en het ondernemerschap van onze organisaties. Bovenal ben je initiatiefrijk en werk je aan het vergroten van de impact van de activiteiten van zowel de Bibliotheek, Volksuniversiteit als KunstForm. Hiervoor ga je samenwerkingen aan met andere partijen en ben je in staat een project vanaf idee tot implementatie te begeleiden. De Programmeur functie maakt onderdeel uit van de afdeling communicatie.

meer weten

Bibliotheekondersteuner

Vrijwilligers Lab out of the Box

Vacatures vrijwilligers

Werken als vrijwilliger bij de Bibliotheek

vrijwilligers

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!  

Heb je wat minder tijd en wil je toch graag je steentje bijdragen dan kun je bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals lezingen, ondersteunen bij een game-event of Voorleesfeest, of de kerstboom opzetten, het inrichten van vitrinekasten, net waar we op dat moment behoefte aan hebben.

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek is te vinden op deze pagina.

Vrijwilliger VoorleesExpress

Stages / open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Bibliotheek Velsen stage te lopen of wil jij een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden!