Vacatures


Vacatures docenten VuV

Volksuniversiteit Velsen zoekt docenten voor het geven van workshops en cursussen. Op dit moment zoeken we docenten voor: Portugees, geschiedenis, fotografie en fotobewerking en duurzaamheid.

Lees meer

Werken als vrijwilliger bij de Bibliotheek

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!

Heb je wat minder tijd en wil je toch graag je steentje bijdragen dan kun je bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals lezingen, ondersteunen bij een game-event of Voorleesfeest, of de kerstboom opzetten, het inrichten van vitrinekasten, net waar we op dat moment behoefte aan hebben.

Op deze pagina staan de vacatures waar we nu direct op zoek naar zijn. Kijk voor meer mogelijkheden op de vrijwilligerspagina.

Booktokker

Ben jij gepassioneerd over boeken en hou je van sociale media? Wil je deel uitmaken van een leuke en creatieve community die zich richt op het delen van boekentips en het creëren van geweldige content? Dan is dit jouw kans om lid te worden van ons Booktok-team!

Lees snel meer over deze leuke uitdaging!

Begeleider Taal in Thema

Als begeleider van Taal in Thema kan je het verschil betekenen voor mensen die de Nederlandse taal nog niet goed beheersen. Je begeleidt 2 tot 3 deelnemers 1 uur per week met thema’s waar iedereen mee te maken krijgt.

Hiervoor mag jij taalfouten opsporen en uitleggen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Wij maken een deskundige van je, door je verschillende trainingen en materialen aan te bieden.

Een prachtige mogelijkheid om samen met collega’s de bibliotheek te maken tot dé plek waar je heen gaat om aan de slag te gaan met de Nederlandse taal.

 

Meer informatie

Vrijwilliger VoorleesExpress

Als vrijwilliger van de VoorleesExpress ga je na een inspirerende training twintig keer voorlezen aan kinderen uit een gezin. Je doet dit één of twee keer per week bij hen thuis of wanneer dat niet kan, digitaal.

Daarbij ben je een coach voor de ouders, en streef je ernaar dat zij zelf blijvend een bijdrage kunnen leveren aan de taalontwikkeling van hun kinderen. Je zoekt samen naar de mogelijkheden en kansen in dit specifieke gezin.

 

Meer informatie

Open sollicitatie

Wil je graag aan de slag bij Bibliotheek Velsen en wil jij een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden!