Werken bij Bibliotheek Velsen

Vacatures

Bibliotheekadviseur m/v met focus op het Taalhuis (24 uur).

Naast het werk in de Bibliotheek geef je uitvoering aan de verschillende activiteiten van het Taalhuis Velsen. 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben moeite met lezen, schrijven, rekenen en/of digitale vaardigheden. In een Taalhuis krijgen laaggeletterden of anderstaligen op basis van een intake een passende doorverwijzing naar een cursus of activiteit en organiseren we activiteiten voor deze doelgroep. Jij bent de collega die nauw samenwerkt met de partners in het Taalhuis, contacten hebt met vrijwilligers en bent ook contactpersoon voor vragen van deelnemers. 

Nieuwe Directeur-Bestuurder

Bibliotheek Velsen en KunstForm Velsen zijn op zoek naar een nieuwe Directeur-Bestuurder.

Vacatures vrijwilligerswerk

Heb je wel eens gedacht aan vrijwilligerswerk bij de Bibliotheek? Werk je graag met mensen, hou je van lezen en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!  

Heb je wat minder tijd en wil je toch graag je steentje bijdragen dan kun je bijvoorbeeld helpen bij activiteiten zoals lezingen, ondersteunen bij een game-event of Voorleesfeest, of de kerstboom opzetten, het inrichten van vitrinekasten, net waar we op dat moment behoefte aan hebben.

Bibliotheekondersteuner

Boekmaatje in IJmuiden

Vrijwilliger VoorleesExpress

Stages / open sollicitatie

Lijkt het je leuk om bij Bibliotheek Velsen stage te lopen of wil jij een open sollicitatie sturen? Neem dan contact op en wij kijken samen naar de mogelijkheden!