Muziek in jouw Bibliotheek

Ontdek je favoriete muziek in de bibliotheek. Je hebt via Bibliotheek Velsen toegang tot de grootste muziekbibliotheek van Europa met ruim 500.000 cd’s, 300.000 lp’s en 30.000 muziek-dvd’s.
De muziekcollectie bevat 500 muziekstijlen, 100.000 componisten en uitvoerenden klassiek en nog eens 300.000 artiesten en bands. Elke week komen er 300 nieuwe releases bij.

In de bibliotheek kun je de cd-collectie ontdekken en beluisteren via www.muziekweb.nl/luister, met je eigen laptop of tablet, en op de speciale computers van de bibliotheek.

Kom naar de bibliotheek om onbeperkt de muziek te beluisteren en te ontdekken. De muziek op cd/lp/muziek-dvd lenen kan tegen een tarief van € 3,50 per aanvraag.

Wat veel mogelijkheden!

Vind je in de catalogus van Bibliotheek Velsen niet de cd of muziek-dvd die je zoekt? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die Muziekweb biedt!

Muziekweb Top 5- Vakantie

Log in op Muziekweb

Muziekweb: muziek lenen bij de Bieb

Ben je lid van de bibliotheek en ouder dan 12 jaar? Leen dan cd’s, muziek-dvd’s en lp’s via Mijn Muziekweb!

Playlist North Sea Jazz

Muzieknieuws

 1. Basiscollectie Klassiek: De opera's van Claudio Monteverdi

  Claudio Monteverdi (1567-1643) was een van de eerste componisten die opera’s schreef. Hij is gelijk ook een van de meest getalenteerde operacomponisten in de geschiedenis. Toch zal niet iedere operaliefhebber...

  24 juli 2017

  Bekijk details van Basiscollectie Klassiek: De opera's van Claudio Monteverdi

 2. Muzikale wereldreis (13): De uithoeken van Frankrijk

  De Tour de France en wellicht ook weer de eigen vakantie: Frankrijk is voor veel Nederlanders deze zomer weer even het centrum van de wereld. Daar hoort natuurlijk Franse muziek bij. Muziekweb heeft een...

  24 juli 2017

  Bekijk details van Muzikale wereldreis (13): De uithoeken van Frankrijk

Meer muzieknieuws

Mogelijk gemaakt door: Muziekweb

Altijd en overal Muziek luisteren?

Muziek luisteren in de Bibliotheek

Luister naar de collectie van Muziekweb, vraag een album aan, vind informatie over albums, artiesten en genres, en meer!