Pop-up Kerstkerk

9 december 2017 t/m 23 december 2017 | Bibliotheek IJmuiden

Kerken van Velsen openen 'Pop-up KerstKerk'

Kerstwensen

Kerst is een feest van licht en vrede. Overal ter wereld wordt dit gevierd. In de hal van de centrale bibliotheek van Velsen in IJmuiden laten een aantal kerken van Velsen zien wat kerstmis voor hen betekent. In de weken voor kerst openen zij daar een Pop-up KerstKerk. Er is een grote kerststal, want het kerstfeest begint met de geboorte van Jezus in een stal.

Ook zijn er kerstbomen vol met lichtjes en kerstwensen. Bezoekers van de bibliotheek en iedereen die even langs wil komen kan een kerstwens meenemen of er één toevoegen.

De kerken delen ook informatie uit over alle kerstvieringen die er deze maand gehouden worden. In december heeft iedereen het druk met de kerstboodschappen. De kerken delen op deze manier hun 'kerstboodschap' uit.

Kerst met Joris in Velserbroek

Joris’ Kerstboom staat in de bibliotheek Velserbroek. Kom jij ook je Kerstwens in de boom hangen? Volg hier de uitzendingen van Joris.