Marja Retz

1 juni 2017 t/m 31 juli 2017 | Centrale Bibliotheek

Marja Retz schildert sinds een jaar of vijf en werkt met verschillende materialen zoals aquarel, pastelkrijt, acryl en olieverf (op waterbasis). Zij houdt van strandtaferelen en dieren.

Marja aan het woord:

Mijn naam is Marja Retz-den Harder en ik woon sinds een jaar of vijf in IJmuiden. Voor die tijd had ik een winkel in Hekelingen( bij Spijkenisse) waar ik veel tijd in stak. Toen ik dan ook in IJmuiden kwam zocht ik naar een leuke hobby en vrijwilligerswerk. Beide heb ik gevonden en als hobby mag ik graag schilderen, het geeft heel veel rust, ontspanning en voldoening.

Ik vind het dan ook heel leuk dat ik nu mag exposeren in de bibliotheek. Als onderwerpen kies ik graag dieren uit en strandtaferelen.