Exposities

• Gerard van Kaam Bekijk details

3 september 2017 t/m 30 september 2017 | Bibliotheek IJmuiden

Gerard is autodidact en tekent en schildert sinds 1975. Hij haalt zijn inspiratie voornamelijk uit Velsen en Brazilië en schildert graag de luchten, schepen en havens.

03 sep t/m 30 sep

• Dorp Velsen 50 jaar Bekijk details

8 september 2017 t/m 31 oktober 2017 | Bibliotheek IJmuiden

De stichtingen Dorp Velsen 50 jaar en Archeologische Werkgroep Velsen organiseren samen een tentoonstelling betreft het oude dorp Velsen en de vondsten bij opgravingen en restauraties.

08 sep t/m 31 okt

• Nadine van Oostende Bekijk details

1 november 2017 t/m 30 november 2017 | Bibliotheek IJmuiden

In haar schilderijen, waarvoor zij gebruikt maakt van gemende techniek, is zij steeds opzoek naar een balans tussen esthetisch en afstotend. Nadine componeert met kleur en vorm. Alhoewel de gezichten dikwijls grimmig zijn, brengen de kleuren en vormen een aangenaam evenwicht.

01 nov t/m 30 nov

• Het kunstencentrum Bekijk details

1 december 2017 t/m 31 december 2017 | Bibliotheek IJmuiden

In de maand december kun je een eclectische verzameling van de verschillende cursisten van het KunstenCentrumVelsen bezichtigen in de Bibliotheek van IJmuiden. Zowel binnen- als buitenwerk van verschillende cursussen.

01 dec t/m 31 dec