Even voorstellen

Martijn Aerts is sinds december 2021 werkzaam in de functie van coördinator vrijwilligers.

Mijn naam is Martijn Aerts en ik ben actief als coördinator vrijwillige inzet bij Bibliotheek Velsen en KunstForm. Wat mij opvalt bij Bibliotheek Velsen is dat er zoveel te doen is. Je kan er een goed boek halen en studeren. Je kan er talen en computeren leren. En je kan er terecht voor al je vragen tijdens één van de spreekuren. En dan heeft Bibliotheek Velsen ook nog programmering buiten het gebouw, op scholen en zelfs bij mensen thuis.

Als er zoveel gebeurt bij Bibliotheek Velsen, dan zijn er ook veel mensen om al die activiteiten te doen. Hierdoor is er bij Bibliotheek Velsen plaats voor iedereen.

Zodra jij wil meehelpen dan mag ik samen met jou nadenken wat jou motiveert. Want als jij wilt helpen willen we jou ook helpen. Dan mag ik je laten zien wat Bibliotheek Velsen te bieden heeft en mag jij jezelf voorstellen. Door elkaar goed te kennen vinden we vanzelf de juiste activiteit waar jij kan schitteren. Zo kan Bibliotheek Velsen de inspirerende plek voor jou zijn waar jij je mag ontwikkelen.

Een toffere taakomschrijving kan ik mij niet bedenken. Dat is het leukste van het vak, mensen leren kennen en samen plannen bedenken. Het is een hele eer om met zoveel betrokken, gedreven, zorgzame en deskundige mensen te mogen werken.

Het mooie van mijn taak bij Bibliotheek Velsen is dat ik ook actief mag zijn voor KunstForm. Niet alleen voel ik de creatieve vibes, dit betekent dat ik nog meer mensen mag ontmoeten en nog meer samenwerkingen mag bedenken.

Enthousiaster kan je mij niet maken. Hopelijk is mijn enthousiasme aanstekelijk. Want bij Bibliotheek Velsen is er plaats voor iedereen. En eerlijk gezegd staan wij te springen om helpende handen, inspirerende inzichten, deskundigheid of zorgzaamheid.

Wil je graag aan de slag bij Bibliotheek Velsen mail naar vrijwilligers@bibliotheekvelsen.nl. Als je je telefoonnummer vermeldt bel ik je terug om je uit te nodigen voor een kennismaking. Dan mogen we samen bedenken hoe Bibliotheek Velsen de inspirerende plek voor jou kan zijn.