Week van de Ontmoeting

Van 28 september t/m 4 oktober 2023 vindt de Week van de Ontmoeting plaats in Velsen. Natuurlijk doet Bibliotheek Velsen ook mee met diverse activiteiten die mensen de kans geven om andere mensen te ontmoeten en zo nieuwe sociale contacten aan te gaan.


Donderdag 28 september 10.30 uur

Kletskopwandeling

Tijdens de wandeling met Anne door IJmuiden kletsen over herinneringen en over de toekomst. Als je samen wandelt raak je makkelijk in gesprek. Na afloop is er koffie of thee met een kletskop.

aanmelden

Zaterdag 30 september vanaf 12.00 uur

Bordspellenmiddag

Bordspellen zijn een leuke manier om elkaar te ontmoeten. Daarom starten we met een maandelijkse bordspellenmiddag. Heb je zin in een gezellige middag waarbij je kennis maakt met een nieuw bordspel of een klassieker op tafel legt? Kom dan langs. Leeftijd vanaf 12 jaar!

-

Dinsdag 3 oktober van 10:00-12:00 uur en woensdag 4 oktober van 19:00-21:00 uur

Handwerken in de Bibliotheek

Gezellig samen handwerken in het leescafé onder het genot van kopje koffie of thee. Neem je eigen handwerk mee en kom langs! Locatie: Bibliotheek IJmuiden.

Samen lezen maandag 2 oktober 11.00 uur

Samen verhalen lezen

Houd je van een goed gesprek? En geniet je van een mooi verhaal of een gedicht? Kom dan samen verhalen lezen en verhalen delen. Er is koffie of thee en iets lekkers. Wel graag aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden

Aanmelden voor deze activiteiten

Meedoen met de activiteiten is gratis. Graag wel van tevoren aanmelden:

  • Bij de balie in de Bibliotheek of
  • Via www.bibliotheekvelsen.nl of
  • Telefonisch 0255-525353.